Зачинено Перегінець + дубляж скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ричков

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
199
Реакції
77
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Олег Ричков
  3. Суть скарги: подав значить я скаргу на рейвела, котрий подав скаргу на мене за "ухід від рп". спочатку ГС відповів аби той писав в прокуратуру, але через деякий час - переформував думку, і написав шо буду мати попередження. Рейвел в цей час не схаменився і почав строчити ше скаргу але вже на ГС і на ГА за "блат" якого не було.. хочу зазначити по першій скарзі рейвела було вже видано покарання. і по другій так само. тобто і догана і попередження. як це? непорозуміння? я гадаю рейвелу недостатньо і він буде ще писати.. я отак думаю і виходить так: скільки скарг не напишуть - за кожну буде покарання, навіть якщо скарга одна і та сама(один і той самий фрапс) як це розуміти? Перегінець відповів на "злив" що було надано відповідь у скаргах на адм і прикріпив як доказ тему у котрій відповів Галицький. як на мене повторюсь не приємно грати з людиною котра мене зливає, а саме порушує правило 6.36 та/або 7.2. ну це прекрасно видно, адже рейвел відповів на мою скаргу на нього тим, що "я хочу шоб тобі видали справедливе покарання" що він мав на увазі під "справедливим покаранням"? дива? не думаю. мабуть він хотів щоб мені впердолили варн? або бан? без поняття.. за те він такий радий що мені по 1 скарзі дали 2 покарання що являється не зовсім чесно, ГС держ вже видав мені попередження і Галицький також видав, але догану, мені як це розуміти? марна трата часу через якоїсь дитини я маю вкидати дофіга часу в гру аби зняти ту прокляту догану і попередження.. або залишіть вже то попередження або заблокуйте рейвела за 6.36 або 7.2 а також поговоріть з ГС неоф і ЗГС неоф, вони розпустились. на відповідь ОДНОЇ скарги я очікував 4 дня! ну я дивуюсь з адміністрації, ладно, залишіть вже попередження. але догана за що? за те що він продублював скаргу? ну це абсурд.. в мене мало того що в школі 0 урок додали котрий починається о 7, так ще й в загальній кількості 9 уроків.. і від рейвела за дубляж скарги я дурію з людей.. де мені взяти час на зняття догани і попередження? писати грп, проводити його, я до дому на хвилинку приходжу о 17-18, і часу на гру в мене немає практично, і ще мені треба тратити час на зняття покарання яке було видано за ДУБЛЯЖ скарги.. абсурд.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександр-Рейвел-злив.322217/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олег-Ричков-Ухід-від-РП.320424/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Виключно-для-Олега-Галицького-Халатність-ГА.322086/
  5. Дата походження:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!

Ситуація вирішена. Зачинено за проханням автора - тут (клікабельно)

|ЗАЧИНЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі