- Реєстрування
- 15 Сер 2024
- Дописи
- 619
- Реакції
- 830
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Євген Блейз
- Суть скарги:
Вітаю шановна ГА
Подаю оскраження щодо блокування по даній скарзі (Тиць)
Дана людина пише що я підбіг та викинув, і він 2 години не міг зловити інший намет.
Тепер поясню як це було, за 15хв до того як це трапилось, я підбіг на цр та взяв собі намет, підійшла людина яка захотіла взяти мене на руки, ну і я подумав ну давай. Після чого вона взяла і викинула мене за карту. Я спершу не зрозумів як це, і що це, потім прийшовши на цр, просто спробував це зробити, взяв дану людину на руки і так викинув. Через 15хв, людина підійшла і каже, «або ти відаєш намет, або за багоюз відлітаєш» на що я йому відповів, «окей, вот людина, продам їм і відаю» Все це було не 2 години по словам автора скарги, а 15хв. Після чого я підійшов і сказав «сорі, просто не поняв як це працює, тому і спробував».
Моя особиста думка: чому через баги гри, люди отримують за це покарання? Якщо це не проблема людини а проблема розробників та тестерів, пишу це тому, що вважаю бан на цілих 3 дні не доцільним як для мене та мого першого порушення з приводу «Багоюз» прошу зменшити покарання до демергану та оскаржити дану скаргу. Крім цього якщо не помилаюсь, на перший раз завжди видається спершу мінімальне покарання а при повторному порушенні щось гірше.
P.s - ГА можете глянути по логам як це відбувалось, коли я взяв намет та коли відав, якщо вам реально не ліньки попросив би зробити, заздалегідь дякую та очікую на позитивний розгляд даної скарги!
dev-log чекаю. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
- Дата походження: 25.09.2025