Розглянуто Перезаливши жб Для керівника та спец адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Котик Фанта

Новий гравець
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Котик Фанта
  3. Суть скарги: Якщо говорити в краціях на мене подали скаргу, кажучи, що я зламав аккаунт, що то в цьому роді. Її розглянув Андрій Фенікс. Він передав скаргу вище стоячем. Вони давали вердикт: Я ж прощу подивитися на ситуацію. Кидає скаргу, описуючи якусь марення, ні чим не доводячи йому вірять і дають мені блокування. Смішно не думаю. Далі я написав в телеграм Андрію Фенікс, ми пройшли з ним в дискорд укр. гта. Подивимося на ситуацію. Людина почала марити, що у мене акаунтів 20, хоча я йому сказав, що у мене всього 4 було і я вже отримував по шапці за це. можливо людина шитала ще з інших серверів. Тоді йде питання, причому інші сервера до 03. На цьому марення не закінчився. Він почав дивитися історію покарань цих облікових записів побачив бан за чити. Я мав чити дуже давно, та я шкодую про те, що використав їх. Але у будь-якому випадку я отримав покарання за них на 02 сервері. Ідемо далі. Людина сказала, що якщо я зізнаюся злому, він замінить покарання. Як це? Скарга
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
  5. Дата походження: 15.04/2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Розглянувши більш детально ситуацію, по доказам було доведено вашу вину.
Просто так без доказів покарання адміністрація не видає.
Відмова!

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Ситуація додатково була перерозглянута, та вашої причетності до цієї ситуації виявлено не було.
Блокування буде знято. Приносимо вибачення
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі