Розглянуто Перезалив Ліссі Клауд|Віллі Клауд DM,DB, DM Car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Ліссі Клауд, Віллі Клауд
2. Особистий нікнейм: Людвіг Байсер
3. Суть скарги: ДМ + ДБ. Віллі Клауд являється майором СБУ, така поведінка неприпустима для особи яка займає державну посаду.
4. Докази (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 13.10.2024

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
Адміністратора прошу подивитись кіл-чат в грі де видно,як ця людина біля мого котеджу вбила мене рази 3!
+ на відео людина перебуває біля мого котеджу «ловлячи» мене. Також в мене є запис нашої розмови,де ця людина (провокатор) прямим текстом каже мені,що це зроблено для того,щоб показати адміністрації які ми.. Тобто,провокувати мене та потім заливати скарги

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Зачинено від флуду !

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.

Гравець # 73433 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA :

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. |
Деморган 5-30 хвилин
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Також отримає дві догани.

Гравець # 73430 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA :

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі