Ерік Мосісса ♡
✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
- Реєстрування
- 21 Січ 2024
- Дописи
- 184
- Реакції
- 347
- Бали
- 108
- Нікнейм гравця: Никита Горбань
- Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
- Суть скарги:
Переподача!
Примітка: Жодного правила подавання скарги не стверджує те що я не можу подати скаргу в котрій не видно часу, моя программа запису екрану була не повністью налаштована, доказом того що це було саме 31 числа 08 місяця буде під кожним відеодоказом
Перша ситуація:
На першому відеодоказі співробітник СБУ Никита Горбань погрожує, що видасть розшук без причини та посадить мене у КПЗ. Він повністю відмовляється надавати службове посвідчення, аргументуючи це тим, що його в нього немає, роблячи перетягнення RP процесу у свій бік. В кінці виходить з інтер'єру та через 1-2 секунди виходить з гри, роблячи вихід під час RP процесу.
Друга ситуація:
На другому відеодоказі цей же співробітник зупиняє мене за порушення ПДР, що не є в його компетенції, після чого з якоїсь причини передумує мене затримувати або штрафувати та їде в зворотному напрямку. Відкриває вогонь по проїжджаючому транспорту, роблячи це з водійського місця під час руху автомобіля та з увімкненим двигуном, скоївши багоюз. Також вікно було зачинене. Пізніше, через деякий час, на відеодоказі знову видно, що співробітник СБУ відкрив вогонь під час руху з водійського місця. В кінці цей гравець, після того як почув прохання про надання посвідчення, знову робить вихід з гри під час RP процесу.
Третя ситуація:
На третьому відеодоказі з самого початку видно, що він знову поводить себе неадекватно та дозволяє собі у формі образи інших гравців. Після цього він зі своїм колегою роблять ТК, відкривши вогонь один по одному. Також під час розмови використовує суто ООС інформацію, що є МГ.
Четверта ситуація:
На четвертому відеодоказі з тієї ж ситуації, що й на третьому, знову з самого початку чути образи на адресу свого співробітника в неадекватній формі. Він каже стороннім людям ловити свого співробітника на території СБУ, роблячи нон РП держ, так як не є бед гов. В кінці відеодоказу відкрив вогонь по мені в інтер'єрі, порушивши правила проєкту.
Прошу видати справедливе покарання за ці порушення. У мене є знайомі, котрі постраждали від його постійних порушень. Людина поводить себе неадекватно та не має права перебувати в державних організаціях. На мою думку, щоб він зрозумів скоєні ним злочини, його потрібно заблокувати на деякий час.
Підсумок порушень:
Перший випадок:- NonRP Держ
- Перетягнення RP в свій бік
- Вихід під час RP процесу
Другий випадок: - NonRP Держ
- Багоюз
- Вихід під час RP процесу
Третій випадок: - Неадекватні висловлювання
- Образи гравців
- ТК
- Стрільба у інтер'єрі
- NonRP Держ
- Докази (скріншот/відео):
Перший випадок:
Докази що це було 31.08.2024 (логи чата у файлах гри та скриншот відеодоказу)
0:10 - Погроза видати розшук за те що я "такий умний" та посадити мене у КПЗ1:09 Не RP поведінка співробітника СБУ
1:34 - Прошу в нього посвідчення
1:37 - Горбань стверджує що немає посвідчення
2:03 - Стверджує що мене не затримував та вибігає з інтер'єру
2:10 - На вулиці його вже немає через секунду як він вийшов
2:17 - Зникає його службова автівка (стверджує що він вийшов)
Другий випадок:
0:02 - Горбань мене зупиняє за ПДР що не в його компетенції0:19 - Передумав та виїхав від мене
0:30 - Відкриває вогонь з водійского місці під час руху, вікно зачинене.
1:21 - знову відкриває вогонь з водійского місці під час руху, вікно зачинене.
3:06 - Прошу його посвідчення, на що він спеціально виказав незрозумілу мову та втікає
3:23 - Представляюсь перед ним
3:25 - Як тільки почув хто я, вийшов з гри
Третий випадок (1/2):
Третий випадок (2/2):
- Дата порушення: 31.08.2024