Відмовлено Перезалив Провокація + неадекватне ставлення +ДМ сексизм (подивитись повне відео Наголошую Адміністрації ) не для модераторів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
15
Бали
6
1. Нікнейм гравця: жендос мактрахер 6888355 аліса мактрахер 6887584
2. Особистий нікнейм: 6878937
3. Клан порушника: hellatrigger
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VENDETTA
5. Суть скарги:Максимальна провокація з сторони даного гравця і наголошую передивитись повністю Відео і видати дане покарання гравцям які провокують! код тайм з 1.50 почати дивитись! дм кар провокація оск згадка сексизму не поважне ставлення ДМ
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
код тайм з 1.50 почати дивитись! дм кар провокація оск згадка сексизму не поважне ставлення ДМ

6. Докази (скриншот/відео):
11.11.2025

Останнє редагування:

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
Вітаю даний персонаж знаходився у розшуку тому дм нема, і так само ми бачили як він сідав у машину (тайм код 0:10) тому дм кара тоже нема.
Та так само видно що дана людина спеціально включає фрапс, щоб мене відкинути, це можна побачити по цій жб.
Хочу зауважити що це дубльована скарга Не підлягає розгляду: Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь) ось тут ця скарга
(Прошу дану адміністрацію не видаляти, бо це опра на його жб)

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
мені саме найбільше цікавить де тут сексизм?, якщо ти вважаєш себе девочкой то мені навіть тебе не жаль вже прокурив мозги по максимум

Ейсі Чілл

Але сваритися
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
118
Реакції
185
Бали
48
1. Нікнейм гравця: жендос мактрахер 6888355 аліса мактрахер 6887584
2. Особистий нікнейм: 6878937
3. Клан порушника: hellatrigger
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VENDETTA
5. Суть скарги:Максимальна провокація з сторони даного гравця і наголошую передивитись повністю Відео і видати дане покарання гравцям які провокують! код тайм з 1.50 почати дивитись! дм кар провокація оск згадка сексизму не поважне ставлення ДМ
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
код тайм з 1.50 почати дивитись! дм кар провокація оск згадка сексизму не поважне ставлення ДМ

6. Докази (скриншот/відео):
11.11.2025
«ти вже дістав, перестань плакати🥱»

Віктор Мирний

TESTING TEAM | UG
Tester
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
73
Реакції
32
Бали
63
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Відмовлено причина:​
  • Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів тощо);
    Також вам була нада відповідь у попередній скарзі Тиць
    Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі