Nagashar
Козак
- Реєстрування
- 16 Лип 2026
- Дописи
- 0
- Реакції
- 7
- Бали
- 2
Я початківець цього проєкту і вирішив познайомитись зі всім що є в грі мені дуже сподобалась реалізація наземного транспорту і активностей, повітряний транспорт побачив що користується спросом в людей як спосіб швидкого переміщення а водний транспорт мертвий повністю, за тиждень часу я побачив лише одну яхту яку використовув клан для свого якогось заходу.
Хотів би запропонувати переосмислення водного транспорту, оскільки цей вид транспорту відчувається як рудемент.
Використовувати катера і інші морські т/з не вигідно і не має жодного сенсу тому що немає морських активностей, навіть нелегальна риболовля знаходиться фактично на суші і використовувати катера сенсу нема.
Моя пропозиція виглядає так:

Баркас Траулер
Хотів би запропонувати переосмислення водного транспорту, оскільки цей вид транспорту відчувається як рудемент.
Використовувати катера і інші морські т/з не вигідно і не має жодного сенсу тому що немає морських активностей, навіть нелегальна риболовля знаходиться фактично на суші і використовувати катера сенсу нема.
Моя пропозиція виглядає так:
- додати зони риболовлі як легальної так і нелегальної прям у воду (но залишити деякі зони легальної риболовлі на материку щоб новим гравцям не довелось шукати гроші на катер.)
- додати риболовні баркаси/траулери (фото додаю в низу) і дати їм схожу систему як у фур і вагою яку вони можуть транспортувати. Додати більше видів риби відповідно до нових катерів і систем.

Баркас Траулер
- додати в ЗСУ або НПУ підрозділи охорони берегу для боротьби з контрабандистами.
- додати більше морських активностей або івентів. Хоч гра вже має роботу "дайвінг" але плаваємо ми фактично по берегу та і заробітку майже ніякого нема.
Останнє редагування: