Зачинено Переподача Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер
2. Нікнейм адміністратора: Стосується ГА
3. Суть скарги: систематичні порушення гравця та його спроби зливу гравців
03.02.2026 року гравець Юлій Цезар(18218) заливає на форум дві скарги, одну на гравця Серджіо Тачіні( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/1-1692.375577/ ) другу на гравця Олександр Дзюбан( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/1-r-1691.375573/ ). Дивлячись на його відео все ніби-то виглядає нормально, були порушення, гравці покарані, але якщо почати розбиратися в ситуації з'являється багато цікавих фактів:
1. В скарзі на Серджіо Тачіні чітко видно що після вбивства його, Юлій Цезар лишається на місці сподіваючись що Серджіо повернетться і отримає порушення RK, Юлій Цезар бачить по міні-карті як зі сторони МОЗ їде мітка, думаючи що це Серджіо він навмисно його таранить, побачивши що це не він він помічає іншу мітку яка стоїть поруч з парковкою МОЗ. Серджіо Тачіні щоб не отримати порушення побачивши мітку Юлія на своїй мінікарті вирішив не їхати а зупинитись і почекати біля МОЗ поки Юлій уїде по своїх справах, розуміючи це Юлій навмисно їде до нього щоб продовжити стрілятись, відповідно побачивши його Серджі переходить до самооборони. Цезар використав цю ситуацію з метою щоб гравець і клан гравця отримали покарання за RPK. Хоча в даному випакду Серджіо був заручником обставин і не міг вчинити по іншому. Розбираючи цю ситуацію в войсі де були присутні Юлій Цезар, Олександр Дзюбан і Тім Олександрович, Юлій сам зізнався що він це зробив цілеспрямовано і навмисно щоб підставити Серджіо, отже це вже рахується що Юлій порушив правило:
- 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів.

Також враховуючи що Юлій це усвідомлював і показав не повну ситуацію, а лише вигідну йому сторону, також це ввже можна розцінювати як порушення правил:
- 4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Приклад: гравець каже адміністратору “Я скачав чіти” тощо. | Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку Бан 6000 днів.
- 7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня

Також хочу зазначити короткий перебіг подій:
1. 16:25 Юлій вбиває Серджіо - клік
2. 16:27 зрозумівши що Серджіо не повернеться до нього Юлій навмисно їде до нього де помирає - клік
3. 16:35 Юлій повертається на місце смерті і починає таранити Серджіо і вбиває його(хочу зауважити що Серджіо не вчиняв жодних дій в бік Юлій доки Юлій не почав таранити) - клік
4. 16:36 Юлій побачивши Серджіо на парковці МОЗ починає розстрілювати його авто (в зеленій зоні), Серджіо намагається уникати Юлія,, але Юлій продовжує бігати за ним в зз і провокувати - клік
5. 16:47 Юлій не заспокоївшись шукає Серджіо, знаходить його в Борисполі, відразу таранить, стріляє та вбиває - клік

Отже враховуючи всі фактори Юлій залив лише вигідний йому момент з метою зливу Серджіо Тачіні, та оскільки він знав що це лідер клану, це було зроблено щоб клан отримав покарання.

2. Щодо скарги Юлія Цезаря на гравця Олександр Дзюбан, докази також сфабриковано, оскільки якщо переглянути його скаргу, на початку відео його вбиває Олександр Дзюбан знаходячись в Києві на 27 квадраті, але Юлій подав обрізаний відео доказ, оскільки до цього він вбив Олександра Дзюбана в Борисполі, і поїхав шукати його щоб спробувати зробити це ще раз, приїхавши на 27 квадрат Києва він побачив там Олександра який стрілявся з іншими гравцями, він міг проїхати повз уникаючи RPK, але не роблячи цього він зупинився, вийшов з авто і почав стріляти по Олександру. Через 10 хвилин зустрівшись з Олександром на іншому березі Києва Олександр почав стріляти по Юлію розуміючи що оскільки Юлій ганявся за Серджіо і Олександром стрілянини було б не уникнути. Вирізавши лише два моменти де його вбиває Олександр він подає на нього скаргу порушуючи всі ті ж самі правила що і у випадку з Серджіо. Також він був впевнений що Олександр на той момент модератор клану і клан отримає покарання, він навіть уточнив цей момент в своїй скарзі, але не вгадав оскільки Олександр вже не був модератором.

Короткий перебіг подій:
1. 16:49 вбиває Олександра в Борисполі - клік
2. 16:55 Юлій перебуваючи в пошука Серджіо і Олександра знаходить їх на 27 квадраті де сам зупинився і поліз до них - клік
3. 17:04 зусрівшись з Олександром на іншому березі Києва, Олександр в перестрілці вбиває Юрія - клік

Врховуючи це все та розуміючи що Юлій сам зізнався Тіму Олександровичу що скарги були навмисно сфабриковано і Юлій навмисно ганявся за гравцями з метою підставити їх під порушення для подачі скарги, Юлій не заспокоюється а починає оскаржувати рішення адміністрації намагаючись виправдати себе ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/з.375928/ ) тобто продовжує вводити в оману адміністрацію.

Також хочу нагадати ГА, що ми вже спілкувались з приводу дій Юлія коли він обрізав докази намагаючись звинуватити мене в мультиакаунті, тоді ми з ГА у всьому розібралися, я надала повні докази переписок де чітко видно що Юлій знав чий насправді третій акаунт, ГА обіцяв розібратися щодо провокативних дій Юлія та його спроби злити мене як гравця.
Даний гравець вже не вперше намагається злити, забанити, змусити покинути проект інших гравців.
Коли ГА був Маск він намагався мене злити, тоді Маск отримав всі докази і попередив Юлія якщо він спробує ще раз так зробити то його забанять. Змінився ГА Юлій знову спробував злити мене, отримав попередження. Зараз змінилися адміністрація неоф(колишня адміністрація знала всю ситуацію що Юлій намагається злити мене, мій клан та моїх друзів з якими я граю) він знову починає свої спроби зливу. Це буде тривати щоразу під час зміни адміністраці? Передивіться уважно форум що стосується Юлія. Він намагався зливати всіх свої колишніх дружин доки вони не покинули проект через його постійні спроби зливу і переслідування

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1. скарга на Серджіо Тачіні - клік
2. скарга на Олександр Дзюбан - клік
3. спроба забанити мене - клік
4. Повні відео:
Юлій і Серджіо
Юлій і Олександр
Юлій і провокації в зз
Відео нарізки від Юлія в яких містяться докази

Прошу вибачення за якість відео, оскільки довелося записувати екран під час перегляду його відео щоб він не видалив докази з метою уникнення покарання

Також прошу не відхиляти скаргу під приводом що вона подана від третього лиця, оскільки тут присутні грубі порушення і гравці мого клану і мої друзі за яких я дуже хвилююсь оскільки через особисту неприязнь Юлія до мене вони були втягнуті в цю ситуацію.

І наостанок прошу зняти покарання яке було видано гравцям і клану оскільки скарги Юлія мають бути відмовлені відповідно до правила - 7.7.1. Скарга у якій буде міститись вище зазначена “підроблена інформація” буде відмовлено та видано покарання. | Бан від 31 дня
5. Дата :05.03.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Надані матеріали не доводять факту провокації, обману адміністрації або навмисної фальсифікації доказів з боку гравця Юлій Цезар.
Покарання, видані за попередніми скаргами, були видані згідно з наданими на той момент доказами. Підстав для їх перегляду або зняття немає.
У разі наявності повних та беззаперечних доказів, ви можете подати нову скаргу.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі