Розглянуто Переподача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: На фрапсі( перші хто відповіл на репорт)
  2. Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
  3. Суть скарги: Адміністратори не видали покарання гравцю ( НПУ , 8 + звання адже має доступ до гвинтокрила) за ПП на ВЧ 2.7 . Також в мене на відео не видно, але адміністратори тепнулись та вже після цього він полетів . Неоф.організаціям одразу видають покарання за данні порушення, або ж наприклад за 2.4 , навіть без поперджень, проте держ. орг. чомусь не видали покарання . Я розумію якби адміністратори не встигли прийти , або ж побачити порушення від гравця . Але адміністратори сказали " Так зараз " та після чого він просто полетів .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць( клікабельно)
  5. Дата походження: 03.04.2025

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю. Адміністратор має право зробити попередження гравцеві перед тим, як видати покарання. Те, що адміністратори не роблять попередження іншим гравцям, ви знати не можете. Прошу також писати конкретну причину, а не "тп", оскільки це збиває адміністратора, і він витрачає більше часу; в деяких випадках він може не встигнути зафіксувати порушення гравця. Хочу зауважити, що гравець одразу перестав стріляти та полетів звідти, тобто припинив порушувати правила, чого ви й прагнули

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі