Зачинено Перерозгляд // Крістіан Родаріо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
390
Реакції
142
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Діма Азов
2. Нікнейм адміністратора: Крістіан Родаріо
3. Суть скарги: Скарга написана мною була відхилена даним адміністратором по причині "Схиляючись на докази надані вами,порушення RK не було виявлено" Хоча на двох доказах чітко видно що 21:43 було ліквідовано даних гравців стосовно RP, а в 21:45 вони прибули знову на місце смерті та вподальшому затулили мене порушуючи такі правила як RK та RPK, схиляючись на дані правила гравці як мінімум повині були очікувати 15 та 30 хвилин кд після чого повторно могли прибути. Я важаю даного адміністратора незовсім компетентним у даній скарзі. Хочу бачити повний перерозгляд скарги та покарання виних гравців!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 11.05.26

Останнє редагування:

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
390
Реакції
142
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Діма Азов
2. Нікнейм адміністратора: Крістіан Родаріо
3. Суть скарги: Скарга написана мною була відхилена даним адміністратором по причині "Схиляючись на докази надані вами,порушення RK не було виявлено" Хоча на двох доказах чітко видно що 21:43 було ліквідовано даних гравців стосовно RP, а в 21:45 вони прибули знову на місце смерті та вподальшому затулили мене порушуючи такі правила як RK та RPK, схиляючись на дані правила гравці як мінімум повині були очікувати 15 та 30 хвилин кд після чого повторно могли прибути. Я важаю даного адміністратора незовсім компетентним у даній скарзі. Хочу бачити повний перерозгляд скарги та покарання виних гравців!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 11.05.26
Прошу закрити дану скаргу переглянувши свої докази я освідомив що в мене немає повного відео запису прошу закрити скаргу за особистим бажанням притензій до адміністратора немає!

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
За проханням автора,скаргу буде зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі