- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
- Особистий нікнейм:Анічка Хантер
- Суть скарги: Шановна Олександра які притензії я можу висловити адміністратору,якщо я йому кажу шо чому максимально а він мені каже бо я так вирішив,або ж шо адміністратор сказав що там було ще багато людей яких я збила,хоча по відео видно що це не так,і до цього якби я йому щось погане сказала то отримала б бан або мут,і в кінцевому результаті мені б сказали зверніться зі скаргою на форум.Що до того, що я їздила не по рп та по трутуарах,за порушення ПДР мають карати не адміни а поліція та видавати штрафи,і якшо мова пішла про це то тоді гравець якого я збила вибіг на дорогу де небуло пішоходу,чи яким чином ви розцінюєте ситуацію.DB це навмисне нанесення шкоди гравцю автомолілем,видно що я спеціально цього не робила,якщо у мене був NonRP Drive то за це дійсно можна було видати покарання,але мінімальне.На проєкті є чіткі правила за які ви видаєте покарання та номативи по яким ви видаєте покарання є фактори які впливають на видачу мінімального покарання та максимального,хочу зауважити що до цього я не мала грубих порушень та це моє перше порушення за 2+- місяці.Прошу вас ще раз переглянути мою скаргу і зняти покарання або зменшити
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження:31.01