Розглянуто Перерозгляд покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Емі Кензо

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2026
Дописи
21
Реакції
57
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Емі Бішоп
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Добрий день. Я звертаюсь повторно, тому що фактичного перерозгляду ситуації, про який було написано у відповіді адміністрації, не відбулося.

Мої звернення були подані офіційно з доказами: Скарга 1 Скарга 2

У відповіді зазначено, що розмір покарання буде переглянуто, але по факту змін не було. Тому прошу або повідомити результат перегляду, або провести його відповідно до правил проєкту.

Я була особистим учасником ситуації. Докази реальні, зроблені під час події. Провокацій або конфлікту з мого боку не було — навпаки, я свідомо їх уникала. Скарга подавалась лише для фіксації порушення.

Окремо прошу врахувати, що гравець денис лобач є лідером клану. Керівні ролі мають підвищену відповідальність за свою поведінку та комунікацію, оскільки формують приклад для інших гравців. Мінімальна санкція в такій ситуації виглядає непропорційною та знижує довіру до правил.

Прошу провести реальний перегляд ситуації та застосувати покарання відповідно до правил і статусу гравця. Дякую.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 30.01.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

З адміністрацією, яка проводила розгляд скарги та винесення покарань була проведена розмова. Оскільки на момент перерозгляду гравець відбув своє покарання, було прийнято рішення лишити його в силі. Проте, як і було наголошено в вашій скарзі, подальші подібні порушення матимуть суворіше покарання без права на оскарження з відповідними наслідками і для клану.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі