Розглянуто Перерозгляд покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Володимир Квінтов
2. Нікнейм адміністратора: Кирил Кортез
3. Суть скарги: Прошу перерозгляд скарги що прикріплено нижче
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Приклад такої самої ситуації але з іншою людиною Приклад скарги і у даному прикладі гравцю видав адміністратор від 75 до 130 хвилин на острові 404 за таке саме порушення а у скарзі яку я бажаю переглянути адміністратор гравцю видав попередження хоча у доказах видно що напад ідентичний тому я рахую що Арт Кіфірчик повинен отримати покарання як мінімум догану а не попередження або отримати від 75 до 130 хвилин на острові 404 тобто попередження це замале покарання.
Я не бажаю щоб адміністратор отримав покарання я бажаю щоб Арт Кіфірчик отримав покарання по правилах UG а саме

6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга яку бажаю переглянути
5. Дата порушення: 14.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,062
Реакції
845
Бали
253
Вітаю

Скарга була перерозглянута і покарання отримали всі учасники конфлікту

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі