Відмовлено Перерозгляд правило 6.36 // Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
720
Реакції
4,231
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм порушника:: джек денієлс
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний ЗГА.
Хочу звернутися до вас з проблемою щодо навмисного зливу мене як гравця на сервері 02 через особисту неприязнь до моєї особи.
Даний гравець має до мене конфлікт ще з минулого, після того як через мою скаргу його недо клан був видалений. З того часу він постійно ставиться до мене упереджено та намагається будь-якими способами хоче мого покарання.
Він регулярно залишає коментарі під скаргами, які його не стосуються, намагається вплинути на рішення адміністрації, додає зайві або необґрунтовані пункти покарань та своїх скарг . Це відбувається не вперше — приклади можна побачити у наданих доказах (скарга та скриншоти).
1.Скарга - скрин, 2.Cкарга - скрин, (Можете перевірити по логам що цей комент був) 3.Скарга - скрин. 4. Скарга яка його не стосується

Я є активним гравцем сервера, і, звісно, як у будь-якого активного гравця, у мене можуть траплятися порушення. Проте вони не є масштабними або критичними, щоб за них видавали бан.
У свою чергу, даний гравець є пасивним — більшу частину часу проводить на ринку та практично не бере участі в ігровому процесі. При цьому він постійно згадує мене у своїх скаргах, зокрема на скарг адміністрацію, що вже має ознаки особистого переслідування: Тут скарга,
та скрин де мене загдуєсться
Якщо перевірити його профіль на форумі, можна побачити, що більшість його скарг спрямовані саме проти мене, при цьому часто без відеодоказів.
Також він стверджує, що я нібито заважаю гравцям грати, однак лише від нього такі слова. Більше того, багато гравців позитивно відреагували на моє повернення після бану.
У зв’язку з цим прошу вас, як досвідченого та справедливого адміністратора, уважно перевірити дану скаргу та всі нові докази які надані тут, а також звернути увагу на можливу упередженість і систематичне переслідування з боку даного гравця.
Так само він каже, що він це робить наблаго комфорту гравців, але це просто брехня щоб скрити його існтине лице бажання на далі мене зливати, це просто поведінка ображеної дитини прошу зробити щось з цим бо він вже надоїв своїм переслідуванням.

нова скарга на мене прошу справедливого рішення дякую за увагу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Перерозгяд. та зверху

5. Дата порушення: 27.01.2026

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
*не оффтоп тема стосуєтся мене. У гравця надто багато порушень, образ та інше як по відношенню до моїх соклановців так і друзів з якими я граю та провожу час, нажаль вони не вмфють відстоювати свою честь, тому я відстоюю за них, я не дозволю ні в реальному житті, ні на проєкті принижувати їх честь та гідність, а також інших гравців, я відстоюю інтереси та комфорт гравців на проєкті а не із за власної неприязні, мені плювати на клан я створив новий і вкачав, і там в мене ті ж самі люди наголошую (саме люди а не роботи які будуть впитувати такі приниження) не у всіх є можливість знімати процесс принижень та висвітлювати це все, я це роблю за них. Чому саме така прихильність до данного гравця, тому що він не дає спокійно грати нікому, і це вже доведено, нажаль не кожен гравець може відстояти свої права. Наголошую всі порушення гравця підтверджені, тобто це не злив, я по спеціальності маю юридичну освіту і це в мене в крові захищати честь гравців. Також це вже дублювання скарг, на цю скаргу вже була надана коректна відповідь, гравець спеціально нас хоче слити щоб продовжувати спокійно порушувати правила та творити на сервері що захоче, не всі гравці підковані до таких дій, у когось слабка психіка та інше, наприклад у Юлі Рейнард із за його переслідувань в грі та токсичного ставлення розаочинаются психічні розлади що сказуєтся на здоров'ї, вдумайтесь наскільки гравець просто психологічно давить на "людей" не розуміючи що в грі також повина бути якась пунктуальність і що тут не боти грають.
Прикріплюю скрін ГА.
І я відкрито заявляю що я буду підтримувати та захищати гравців які піддаются ємоційному тиску з боку цього гравця, скарги на нього не лише від мене поступають якщо так розібратись, я лише зі своєю спеціальністю висвітлюю ситуацію.

Щодо пасивності потрібно мати докази. За мною не було замічено серйозних порушень, лише дрібні, а граю я від відкриття серверу.

Аналогічно гравець на мене подавав кучу скарг які були в більшості відхилені, це теж можна рахувати як злив у вашому розуміні?
На Юлю Рейнард безліч скарг це рахуєтся зливом?
Злив це коли гравець безпідставно зливає іншого не маючи доказів, в моєму випадку 2 скарги схвалені з кучою доказів 1 на розгляді. ГА підтвердив в одній з моїх скарг що гравець не чесний і сам зливає інших гравців в данному випадку мене. А я лише хочу добитись щоб на проєкті ніхто не підвергався приниженням та неадекватній поведінці що гравець відкрито демонструє.

Якщо у вас є хоть капля розуміння що таке буллінг для дівчини і як це впливає на здоров'я то ви правильно розглянете скаргу, якщо немає нічого людського а лише посада то готовий отримати по заслугам, але гравці мене запам'ятають як борця за справедливість.

Скарги стосовно гравця не лише від мене поступають, а й від інших гравців, була навіть петиція від кланів де ми обговорювали ситуацію з ГА в дс з жертвами поведінки данного гравця. Тобто це не моя власна ініціатива, це ініатива безліч гравців які скаржатся, а я беру це все та доношу від їх імені.Була би це власна ініатива, і я сам би переслідував гравця тоді ок це можна рахувати зливом, але скаржатся і інші гравці. І всі порушення наголошую Ліквідні, тобто я не беру ці порушення з воздуху чи підробляю докази, це очевидні порушення які бачать усі, я лише стежу за тим щоб на його порушення були видані відповідні покарання. На форумі лише частина його поведінки, багато чого лишаєтся за кадром, опять ж таки не всі знають як правильно подати.

Також в моїй передостаній скарзі на гравця яка була схвалена вже було сказано про 6.36 від гравця, що він навмисно підставляє гравців з метою залити на форум, попередньо ще 2 людини подавали аналогічні скарги, зараз він вже вдруге намагаєтся злити мене, тому що бачить в мені сильного соперника який не дозволить начхати на правила. 6.36 > це скоріше до гравця відносится.

Стосовно лишаю комментарі, я та інші адміністратори прекрасно знають хто ініціатор конфліктів, тому я залишаю комментарі щоб обидві сторони були покарані в цьому конфлікті, а не покарання отримала лише жертва.
І скажи ЗГА хто тобі текст придумує, оскільки це не твій почерк судячи з колишніх скарг.

Також до інших членів його клану ніколи не було ніяких претензій та конфліктів, хоть у нас війна кланів, вони адекватно себе поводять, та коли Жендоса не було не було ніяких конфліктних ситуацій з його кланом взагалі, вийшов почалось переслідування Юлі, підстави, образи та інше.

Можу також запропонувати ЗГА пройти в дс з усіма учасниками яких данний гравець вже просто достав та не дає їм спокійно грати щоб особисто переконатись що це не моя власна ініціатива, це ініціатива тих хто втомився, просто чесно не хочется заходити на проєкт тому що гравець не дає грати своєю поведінкою, в мене в клані багато учасників перестало грати через такі дії, я не можу на це закрити очі.

Вкладення

• Screenshot_2026-01-27-07-01-50-743_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-27-07-01-50-743_com.android.chrome-edit.jpg
    548.5 Кб · Перегляди: 39
  • Screenshot_2026-01-27-08-41-34-472_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-27-08-41-34-472_com.android.chrome-edit.jpg
    663.8 Кб · Перегляди: 38
Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Ознайомившись з Вашою історію конфлікту та надані докази, хочу зазначити, що фіксація реальних порушень правил серверу не вважається навмисним зливом, доказів на мотиви зливу Вас - немає. Також наявність особистої неприязні у скаржника не надає вам імунітету від відповідальності за порушення правил Ukraine GTA. Ваші порушення були підтверджені відповідними відеодоказами, тому видані раніше покарання є коректними.
В майбутньому раджу звертатись в відповідний розділ скарг на гравців, в цьому розділі не розглядаються конфліктні ситуації між гравцями.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі