Тася Кемпф
01 | DEVILS
- Реєстрування
- 31 Лип 2023
- Дописи
- 62
- Реакції
- 154
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина
- Особистий нікнейм: Тася Братьєва
- Суть скарги:
Вітаю, звертаюся до вас з приводу минулого конкурсу, а саме: "Найкращий момент з новою графікою". Хочу дізнатися, чим саме аргументовується ваше рішення (або рішення уповноважених осіб, які слідкували за конкурсом) з приводу обрання першого місця. Посилаючись до ваших правил, а саме цитата: "Переможців буде вибрано за найгарнішим моментом з новою графікою та найбільше залайканою",
то на мою думку, я вважаю необгрунтованим рішенням надання:
першого (4 лайків) /// другого (0 лайків) /// та третього місця (4 лайків)
то на мою думку, я вважаю необгрунтованим рішенням надання:
першого (4 лайків) /// другого (0 лайків) /// та третього місця (4 лайків)
Також додаю свою масштабну роботу яка складається не тільки з одного скіншоту, якісно змонтоване відео/я максимально передавала графіку неба/води/відблисків на машині яка зайняла четверте місце ♡ мур ♡ (26 лайків)
Зрозумійте мою думку вірно. Справа далеко не в грошовій нагороді. Питання лише в тому, який саме момент та чому саме це - змогло здобути перемогу та перевагу над іншими кандидатами конкурсу (пишу не тільки за себе. Є багато кандидатів, які теж це заслуговували на перемогу // тойота королла в серці❤️🔥)
То ж, хотіла б дізнатися, аргументовану відповідь з приводу першого, другого та третього місця, та, по можливості, все ж надати перерозгляд результатам конкурсу (так як ви ще не видали грошові винагороди).
Дякую за розуміння та можливість творчо себе проявляти.
4. Дата походження: 16.10.2024