- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора:Тьома Прада
- Особистий нікнейм:Бейлі Овнмазік
- Суть скарги:Незгідна з вердиктом до скарги,видали покарання за Багоюз,хоча по словах ГС Неоф це Абюз Докази ,чи ГС Неоф заплутався в своїх же словах?Також по словах ГС Неоф для того щоб вбити людину цим багом потрібно 3 раза вистрілити ,по відео Юрія Парасолі видно що спочатку я нанесла йому урон прикладом,та потім пустила 1 пулю,а не 3 як написав ГС Неоф,після чого гравець помер,також баг рахується в упорі а я не сказалаб шо це було прям в упорі Докази .Як можна було розглянути скаргу на якій навіть не чути звуку стрільби,та скільки урону пройшло в людину.Я вважаю що це проблеми гри що тут є настілки непомітні баги,і 70% гравців не знають як вони працюють та як ними користуваись,для почутку потрібно детально пояснити як робити так щоб цей баг не викорустовувався,а потім видавати покарання,бо я наприклад цього багу не розумію,як він використовується.До цього ж на відео видно що він гравця є такі порушення як розмова в ноці,але на них ніхто не звернув увагу.Прошу якомусь компетентному адімінстратору перерозглянути скаргу,та зняти WARN.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга:Тут
- Дата походження:20.01.2024
Останнє редагування: