Відмовлено Перерозгляд скарги для Спец.Адміна або Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Тьома Прада
  2. Особистий нікнейм:Бейлі Овнмазік
  3. Суть скарги:Незгідна з вердиктом до скарги,видали покарання за Багоюз,хоча по словах ГС Неоф це Абюз Докази ,чи ГС Неоф заплутався в своїх же словах?Також по словах ГС Неоф для того щоб вбити людину цим багом потрібно 3 раза вистрілити ,по відео Юрія Парасолі видно що спочатку я нанесла йому урон прикладом,та потім пустила 1 пулю,а не 3 як написав ГС Неоф,після чого гравець помер,також баг рахується в упорі а я не сказалаб шо це було прям в упорі Докази .Як можна було розглянути скаргу на якій навіть не чути звуку стрільби,та скільки урону пройшло в людину.Я вважаю що це проблеми гри що тут є настілки непомітні баги,і 70% гравців не знають як вони працюють та як ними користуваись,для почутку потрібно детально пояснити як робити так щоб цей баг не викорустовувався,а потім видавати покарання,бо я наприклад цього багу не розумію,як він використовується.До цього ж на відео видно що він гравця є такі порушення як розмова в ноці,але на них ніхто не звернув увагу.Прошу якомусь компетентному адімінстратору перерозглянути скаргу,та зняти WARN.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга:Тут
    1705764849901.png
  5. Дата походження:20.01.2024

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
139
Реакції
693
Бали
98
Прошу спец админа посмотреть именно видео на котором четко видно, что игрок Бейлі Овнмазік нарушает правило 9.4, я не понимаю к чему эта жалоба. Хочу еще обратить внимание, что игрок меня убил меньше чем за секунду, на откате все видно.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Так як ви займаєте високу посаду у клані то вас було покарано згідно правил за використання багів, на відео видно як гравець помирає менше ніж за 1 секунду після використання вами ЛКМ впритул до гравця.
Було встановлено що саме ви вбили гравця : [2024-01-20 01:53:44] Бейлі Овнмазік вбив Юрий Парасоля (M4)

Подібні ситуації у компетенції ЗГА/ГА.

Дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі