Розглянуто Перерозгляд скарг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
352
Реакції
126
Бали
86
  1. Нікнейм адміністратора: Ніка Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Діма Волковский
  3. Суть скарги:

Під час ігрової ситуації по мені було відкрито вогонь двома особами.
    Я намагався врятувати своє життя, що відповідає базовому принципу RP-гри — інстинкту самозбереження.
    Мої дії були спрямовані на спробу сховатись / втекти, а не на будь-які прояви “супергеройства” чи порушення логіки RP.

Жодних дій, які можна трактувати як Powergaming (випригування з транспорту, стрибки під потяг, нереалістичні вчинки тощо), з мого боку не було.
    Посилання на правила:

6.13. "PG" - Powergaming — це уявлення себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, стрибки під потяг тощо. Я, навпаки, проявив інстинкт самозбереження, намагаючись уникнути загибелі.
    6.2.1. "DM in GZ" — доведення гравця до несвідомого стану у зеленій зоні карається деморганом 120-180 хв. По мені було відкрито вогонь у зеленій зоні без RP-підстав, що підпадає під це правило.
  4. Також у правилах зазначено, що якщо по гравцю відкрили вогонь першими — він може намагатися врятуватися будь-яким доступним способом, включно з входом в інтер’єр або виходом з гри.
    У моєму випадку такої можливості не було, бо напад стався раптово, тому мої дії не можна трактувати як порушення RP-логіки.

Хотів би також уточнити момент, що стосується гравців, які систематично порушують правила UG — такі гравці отримують покарання у вигляді максимального терміну деморгану.
    Однак я вважаю нелогічним і несправедливим застосовувати до мене максимальне покарання, передбачене правилами UG, оскільки у моєму списку покарань немає подібних серйозних порушень.
    Мій ігровий профіль чітко показує, що я загалом дотримуюся правил UG і намагаюся грати чесно та відповідно до встановлених норм.

Прошу:

Переглянути ситуацію повторно та наступний раз бути уважним.
    Визнати покарання за п.6.13 (PG) помилковим.
    Скасувати або скоригувати видане покарання.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
    5.
    Дата походження:04.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Ситуацію розглянуто. Покарання не буде братись до уваги при подальшому розгляді історії покарань.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі