Діма Волковский
Поважний гравець
- Реєстрування
- 11 Жов 2024
- Дописи
- 352
- Реакції
- 126
- Бали
- 86
- Нікнейм адміністратора: Ніка Коваленко
- Особистий нікнейм: Діма Волковский
- Суть скарги:
Під час ігрової ситуації по мені було відкрито вогонь двома особами.
Я намагався врятувати своє життя, що відповідає базовому принципу RP-гри — інстинкту самозбереження.
Мої дії були спрямовані на спробу сховатись / втекти, а не на будь-які прояви “супергеройства” чи порушення логіки RP.
Жодних дій, які можна трактувати як Powergaming (випригування з транспорту, стрибки під потяг, нереалістичні вчинки тощо), з мого боку не було.
Посилання на правила:
6.13. "PG" - Powergaming — це уявлення себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, стрибки під потяг тощо. Я, навпаки, проявив інстинкт самозбереження, намагаючись уникнути загибелі.
6.2.1. "DM in GZ" — доведення гравця до несвідомого стану у зеленій зоні карається деморганом 120-180 хв. По мені було відкрито вогонь у зеленій зоні без RP-підстав, що підпадає під це правило. - Також у правилах зазначено, що якщо по гравцю відкрили вогонь першими — він може намагатися врятуватися будь-яким доступним способом, включно з входом в інтер’єр або виходом з гри.
У моєму випадку такої можливості не було, бо напад стався раптово, тому мої дії не можна трактувати як порушення RP-логіки.
Хотів би також уточнити момент, що стосується гравців, які систематично порушують правила UG — такі гравці отримують покарання у вигляді максимального терміну деморгану.
Однак я вважаю нелогічним і несправедливим застосовувати до мене максимальне покарання, передбачене правилами UG, оскільки у моєму списку покарань немає подібних серйозних порушень.
Мій ігровий профіль чітко показує, що я загалом дотримуюся правил UG і намагаюся грати чесно та відповідно до встановлених норм.
Прошу:
Переглянути ситуацію повторно та наступний раз бути уважним.
Визнати покарання за п.6.13 (PG) помилковим.
Скасувати або скоригувати видане покарання.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5.Дата походження:04.11.2025