Відмовлено Перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Босенко

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
68
Реакції
48
Бали
167
1. Ваш нікнейм:ілля босенко
2. Нікнейм адміністратора:КА-ГА
3. Суть скарги:
Я ознайомився з вашим рішенням і розумію вашу позицію щодо блокування акаунта на 04 сервері. Я не наполягаю на його розблокуванні.
Проте дуже прошу ще раз переглянути рішення щодо мого основного акаунта на 01 сервері. На ньому в мене понад 2500 годин гри. За весь цей час я вклав у нього дуже багато сил, часу та бажання розвивати свого персонажа. Для мене цей акаунт має величезну цінність.
Я усвідомлюю, що припустився серйозної помилки, коли передав акаунт іншій людині. Повністю беру відповідальність за це на себе і не намагаюся виправдатися. Це стало для мене серйозним уроком, і я гарантую, що подібне більше ніколи не повториться.
Прошу вас дати мені ще один шанс саме щодо акаунта на 01 сервері. 04 сервер можете залишити заблокованим, але дуже прошу не позбавляти мене всього прогресу, який я здобував роками. Було б дуже прикро втратити понад 2500 годин гри через одну помилку.
Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс. Дякую за приділений час.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Звернення-щодо-блокування-акаунтів-04-та-01-серверів.427876/
5. Дата порушення:25.07.2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,509
Реакції
627
Бали
409
ВІтаю

Наразі оскарження неможливе. Для розблокування акаунту на 01 сервері, вам необхідно отримати розблокування на 04.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі