Відмовлено Перетяг рп ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
53
Реакції
19
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Влад Мутний
2. Нікнейм порушника: Вадим Кузьма
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я разом зі рандомною командою працював в інкасації. Рухаючись до наступної точки мене як водія було спинено працівником СБУ. На моє питання причини зупинки він не давши чіткої відповіді почав питати за якогось працівника що був в нас у команді до якого ні я ні інші працівники відношення не мають так як набір проходить без будь якої системи яка може забракувати порушника( хто є в розшуку). Через хвилину розмови в ході якоі працівник не зміг дати відповіді відносно мене я сказав що продовжую рух далі так як в нього були питання до іншого гравця. В ході нашої подорожі ( в той час в мене лагало і не прогружалась гра я випадково залишив авто і був на проїзній частині. В цей час підʼїхали працівники і використавши тайзер( хоч я не тікав бо в мене перезруг і я не міг бігати) закували в кайданки. Після приїзду до НПУ видали розшук і посадили( відео з того моменту бо й так лагало).
Спираючись на загальні правила UGTA, а саме: 6.18 « перетяг рп ситуації « так як я ніякого відношення до розшуку громадянина якого вони хотіли затримати не мав а також дав їм можливість вирішити питання з ним особисто. Також 6.42 «заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо ( аргументуючи це тим що працівники могли просто їхати до точки загрузки банкомата або навіть до будівлі інкасації де затримати порушника чи провести процесуальні дії).
5. Доказ порушення:
6. Дата порушення: 22.02.2026

Олександр Пейс

Пенсія | Західна Україна 02
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
133
Реакції
160
Бали
88
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Переглянувши відеодокази працівника СБУ порушень з боку працівників не виявлено

//Відмовлено//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі