Розглянуто Пере подача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
28
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Єгор Дроновий
2. Нікнейм адміністратора:Олександра Мальчук
3. Суть скарги:Прошу уважно прочитати та переглянути скриншоти за те що вин говорив в чат це вже рахується покаранням
Згідно правил 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Прошу уважно переглянути чат там що вин писав то вже рахується порушення правил UG отже я повинен був не отримувати покарання за правилами UG 5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилинтому що вин сам порушив як це прописано в Загальних Правилах UKRAIN GTA
а якщо Олександра Мальчук не зафіксувала DM CAR я нічого про нього вже не говорю
Прошу переглянути відео запису у Олександри там буде отчотливо видно те що вона не бачила повного конфликту и видала неправильне покарання згідно правил я запитував у ст адм декількох а також в тех питримки вони сказали як що адм не бачив полної ситуації то покарання не можна видавати
Я згоден щоб Олександра не отримувала покарання але щоб щоб мені його сняли
Там навіть на фото моїх вин порушує матами

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:21.01.26
Окрема прозьба чи можете написати мені в ДС є пару запитань fpv_2000

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши ще раз скаргу, гравець отримає покарання за порушення наступного пункту правил UG 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
А саме гравець ID 96101 отримає мут 30 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі