Відмовлено Петиція| Іллі Тарасенка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Мітчелл

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
43
Реакції
50
Бали
23
Петиція
Шановний [П.Призиденте; Вадим Ахметов],

Я, [Тарасенко Ілля Артемович ], звертаємося до Вас із проханням про надання грошової допомоги та видання медалі [Про посмертну медаль мого батька ] для [Який захищяс нашу Україну та загинув ].

У зв'язку з [Ковальчук І.А., позивний "Бізон" – учасник бойових дій, який проявив відвагу та мужність під час виконання військових завдань. Брав активну участь у захисті України, зробив значний внесок у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність держави.], ми просимо розглянути можливість надання фінансової підтримки в розмірі [7.000.000, якщо є] та нагородження медаллю як визнання [За тещо він відав своє життя за україну].

Зазначена допомога є вкрай необхідною для [Для витрачення на сім*ю на дім щоб де було проживати ].

Просимо Вас уважно розглянути наше звернення та вжити відповідних заходів для вирішення цього питання. Сподіваємося на Вашу підтримку та справедливе рішення.

З повагою,
[Тарасенко Ілля Артемович З\L ДКВС ]
Шановному [П.Призиденту]
[27.02.2025]

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Проти.
Я вважаю це недоречним, просити 7.000.000 за роботу яку виконує вся наша армія. Більше того, тоді подібні титули втратять свою значимість та вартість.

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
41
Реакції
32
Бали
21
Петиція

Я, [Тарасенко Ілля Артемович ], звертаємося до Вас із проханням про надання грошової допомоги та видання медалі [Про посмертну медаль мого батька ] для [Який захищяс нашу Україну та загинув ].

У зв'язку з [Ковальчук І.А., позивний "Бізон" – учасник бойових дій, який проявив відвагу та мужність під час виконання військових завдань. Брав активну участь у захисті України, зробив значний внесок у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність держави.], ми просимо розглянути можливість надання фінансової підтримки в розмірі [7.000.000, якщо є] та нагородження медаллю як визнання [За тещо він відав своє життя за україну].

Зазначена допомога є вкрай необхідною для [Для витрачення на сім*ю на дім щоб де було проживати ].

Просимо Вас уважно розглянути наше звернення та вжити відповідних заходів для вирішення цього питання. Сподіваємося на Вашу підтримку та справедливе рішення.

З повагою,
Шановному [П.Призиденту]
[27.02.2025]
Нейтрально!

Матвій Стетхем

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Жов 2024
Дописи
48
Реакції
54
Бали
63
З одного боку ця сума велика.
З іншого підтримка сім'ї потерпілого.
Мій голос - За

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
41
Реакції
32
Бали
21

Андрій Гром

ЗГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,038
Реакції
395
Бали
223
Петиція

З повагою,
Шановному [П.Призиденту]
[27.02.2025]
Згоден із цією петицією. Вважаю, що [Ковальчук І.А.] дійсно заслуговує на фінансову допомогу та посмертне нагородження за проявлену мужність і відданість Україні. Його внесок у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність держави не можна недооцінювати. Прошу розглянути це питання якнайшвидше та прийняти справедливе рішення на користь родини загиблого.

Паша Байден

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
134
Реакції
138
Бали
88
За !
З-L НПУ К - Паша Байден
Tughra_of_Suleiman_I_the_Magnificent.svg_1740601223553.png

kaise4r

Куніметник | Південа Україна
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
76
Бали
31
Реєстрування
3 Лип 2024
Дописи
34
Реакції
10
Бали
13
Вік
17
Я вважаю як за знанням та ж співвідчуття данному особі!
Людина робить петицію заради того, щоб допомогти рідним людям, щоб не були бідні
Моя відповідь спадає
-
ЗА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі