В очікуванні Петиція | Видача подяки Міші Грицькому.

Іван Біличко

Колишній радикал та екс-міністр оборони
Реєстрування
23 Лип 2025
Дописи
110
Реакції
56
Бали
33
Міша Грицьков - працівник Міністерства Охорони Здоров'я, який вже на протязі декількох місяців лікує, надає мед. картки та рятує життя громадян, стоїть на своєму пості 24/7, до нього звертаються всі громадяни про допомогу, немає жодного лікаря який так серйозно ставився б до свого обов'язку, а також ввічливо ставиться до громадян, не залежно від його фінансового становища. Він поважний працівник на всю країну (Центральну Україну). Я вважаю, що він заслужив на подяку!

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
423
Реакції
546
Бали
113
За! Підтримую!

Міша Грицьков - не бухає, не бере хабарі, лікує майже безкоштовно!!!

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
423
Реакції
546
Бали
113
Не забуваємо про стрілочку в гору!!

Слава славетному лікарю!!

Назар Амуренко

Служба Безпеки України | Контррозвідка [01]
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
28
Реакції
17
Бали
8
Міша Грицьков - працівник Міністерства Охорони Здоров'я, який вже на протязі декількох місяців лікує, надає мед. картки та рятує життя громадян, стоїть на своєму пості 24/7, до нього звертаються всі громадяни про допомогу, немає жодного лікаря який так серйозно ставився б до свого обов'язку, а також ввічливо ставиться до громадян, не залежно від його фінансового становища. Він поважний працівник на всю країну (Центральну Україну). Я вважаю, що він заслужив на подяку!
За

Влад Фарбей

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
52
Бали
21
Не заслужив, кинув МОЗ і пішов до ЗСУ!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі