Відмовлено Петиція | Допомога Дитячому Будинку №1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
209
Реакції
175
Бали
88
ПЕТИЦІЯ щодо виділення коштів на ремонт ВУДБ ( Великий Український Дитячий Будинок )

Я мешканець громади Алекс Харбор проживаю у місті Київа, звертаюсь до Президента із проханням виділити фінансування на ремонт дитячого садка ВУДБ

Стан приміщення Наразі будівля, налічує середній стан, нище є оцінка експерта якій допоміг нам з написанням петиції, під заміну або реконструкцію усе нище.

Пропонуємо включити ремонт у бюджет та провести роботи з перелік основних необхідних змін;

1. Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.

2. Придбання іграшок, тетрадок, телевізорів, ручок для навчання - 520,000 грн.

3. Найм робітників - 500,000 грн. ( Зарплати, премії, Будівники )

4. Коректировка даху, стін - 1,000,000 грн. До нас завітали будівник волонтер, щоб оцінити стан стін та даху, наразі вони придатні, але у випадку якщо не пройде коректировка, діти можуть залишитися без даху, Оцінка спеціаліста - 5/10

5. Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )

6. Також хочу щоб мені як володарю видали - 1,800,000 грн. На інші витрати, які можуть виникнути у любий момент

7. Заміна труб або реконструкція - 850,000 грн.

8. Купівля їжи, приладів, посуд, сковорідкия каструлі, газові плити, холодильників - 750,000

Усе що вище налічує суму коштів 7 000 000

Якісні умови для дітей – це інвестиція у майбутнє громади, діти можуть стати потрібними!
Підтримайте петицію, щоб наші діти мали безпечне й комфортне середовище!

Також про петицію Богдана Карбівничого, якщо дана петиція буде прийнята, я виділю кошти, для купівлі пінопласту, корма, препаратів для кращого життя кур.

Фотографія це стан дитячий будинок наразі

Вкладення

• 1688572.jpg
    1688572.jpg
    100.9 Кб · Перегляди: 87

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48
ПЕТИЦІЯ щодо виділення коштів на ремонт ВУДБ ( Великий Український Дитячий Будинок )

Я мешканець громади Алекс Харбор проживаю у місті Київа, звертаюсь до Президента із проханням виділити фінансування на ремонт дитячого садка ВУДБ

Стан приміщення Наразі будівля, налічує середній стан, нище є оцінка експерта якій допоміг нам з написанням петиції, під заміну або реконструкцію усе нище.

Пропонуємо включити ремонт у бюджет та провести роботи з перелік основних необхідних змін;

1. Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.

2. Придбання іграшок, тетрадок, телевізорів, ручок для навчання - 520,000 грн.

3. Найм робітників - 500,000 грн. ( Зарплати, премії, Будівники )

4. Коректировка даху, стін - 1,000,000 грн. До нас завітали будівник волонтер, щоб оцінити стан стін та даху, наразі вони придатні, але у випадку якщо не пройде коректировка, діти можуть залишитися без даху, Оцінка спеціаліста - 5/10

5. Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )

6. Також хочу щоб мені як володарю видали - 1,800,000 грн. На інші витрати, які можуть виникнути у любий момент

8. Купівля їжи, приладів, посуд, сковорідкия каструлі, газові плити, холодильників - 750,000

Усе що вище налічує суму коштів 7 000 000

Якісні умови для дітей – це інвестиція у майбутнє громади, діти можуть стати потрібними!
Підтримайте петицію, щоб наші діти мали безпечне й комфортне середовище!

Також про петицію Богдана Карбівничого, якщо дана петиція буде прийнята, я виділю кошти, для купівлі пінопласту, корма, препаратів для кращого життя кур.

Фотографія це стан дитячий будинок наразі
за

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Офіс Президента України розглянув вашу петицію та дійшов наступного рішення:

Дитячому будинку постійно виділяються кошти на підтримку, зарплати працівникам. Керівник дитячого будинку надає звітність, кожного разу як виділяються кошті, як і інші державні установи. Наприклад:
Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.
Це вже було замінено 2 тижні назад.
Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )
Все це надається безкоштовно, в зв'язку з тим що це державна установа.

Все це видається та заміняється державою.
З приводу інших наведених пунктів: все це виконується, та замінюється.

Володарю чого? Проте якщо ви потребуєте гуманітарну допомогу особисто собі, можете написати нову петицію з наданням цієї допомоги. Також хотілось вказати що партія Президента "Об'єднана Україна" регулярно проводить заходи з метою роздачі гуманітарної домоги, а саме: Їжа та медикаменти.

Відмовлено

Дякуємо за вашу ініціативу та активну громадянську позицію. Ми цінуємо ваш внесок і заохочуємо вас продовжувати пропонувати ідеї, спрямовані на покращення нашої держави!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі