Франс Краймз
I come from the shadows — and leave silence behind
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 270
- Реакції
- 162
- Бали
- 48
ПЕТИЦІЯ щодо виділення коштів на ремонт ВУДБ ( Великий Український Дитячий Будинок )
Я мешканець громади Реймс Монтана проживаю у місті Київа, звертаюсь до Президента із проханням виділити фінансування на ремонт дитячого садка ВУДБ
Стан приміщення Наразі будівля, налічує середній стан, нище є оцінка експерта якій допоміг нам з написанням петиції, під заміну або реконструкцію усе нище.
Пропонуємо включити ремонт у бюджет та провести роботи з перелік основних необхідних змін;
1. Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.
2. Придбання іграшок, тетрадок, телевізорів, ручок для навчання - 520,000 грн.
3. Найм робітників - 500,000 грн. ( Зарплати, премії, Будівники )
4. Коректировка даху, стін - 1,000,000 грн. До нас завітали будівник волонтер, щоб оцінити стан стін та даху, наразі вони придатні, але у випадку якщо не пройде коректировка, діти можуть залишитися без даху, Оцінка спеціаліста - 5/10
5. Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )
6. Також хочу щоб мені як володарю видали - 1,800,000 грн. На інші витрати, які можуть виникнути у любий момент
7. Заміна труб або реконструкція - 850,000 грн.
8. Купівля їжи, приладів, посуд, сковорідкия каструлі, газові плити, холодильників - 750,000
Усе що вище налічує суму коштів 7 000 000
Якісні умови для дітей – це інвестиція у майбутнє громади, діти можуть стати потрібними!
Підтримайте петицію, щоб наші діти мали безпечне й комфортне середовище!
Також про петицію Богдана Карбівничого, якщо дана петиція буде прийнята, я виділю кошти, для купівлі пінопласту, корма, препаратів для кращого життя кур.
Фотографія це стан дитячий будинок наразі
Я мешканець громади Реймс Монтана проживаю у місті Київа, звертаюсь до Президента із проханням виділити фінансування на ремонт дитячого садка ВУДБ
Стан приміщення Наразі будівля, налічує середній стан, нище є оцінка експерта якій допоміг нам з написанням петиції, під заміну або реконструкцію усе нище.
Пропонуємо включити ремонт у бюджет та провести роботи з перелік основних необхідних змін;
1. Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.
2. Придбання іграшок, тетрадок, телевізорів, ручок для навчання - 520,000 грн.
3. Найм робітників - 500,000 грн. ( Зарплати, премії, Будівники )
4. Коректировка даху, стін - 1,000,000 грн. До нас завітали будівник волонтер, щоб оцінити стан стін та даху, наразі вони придатні, але у випадку якщо не пройде коректировка, діти можуть залишитися без даху, Оцінка спеціаліста - 5/10
5. Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )
6. Також хочу щоб мені як володарю видали - 1,800,000 грн. На інші витрати, які можуть виникнути у любий момент
7. Заміна труб або реконструкція - 850,000 грн.
8. Купівля їжи, приладів, посуд, сковорідкия каструлі, газові плити, холодильників - 750,000
Усе що вище налічує суму коштів 7 000 000
Якісні умови для дітей – це інвестиція у майбутнє громади, діти можуть стати потрібними!
Підтримайте петицію, щоб наші діти мали безпечне й комфортне середовище!
Також про петицію Богдана Карбівничого, якщо дана петиція буде прийнята, я виділю кошти, для купівлі пінопласту, корма, препаратів для кращого життя кур.
Фотографія це стан дитячий будинок наразі