Відмовлено Петиція | Заборонити військову зброю типу М4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48

Очікування Петиція | Заборонити військову зброю типу М4​

Перейти до новогоПрипинити відстежування
•••
[IMG alt="Реймс Монтана"]https://forum.ukraine-gta.com.ua/data/avatars/m/35/35741.jpg?1743540017[/IMG]

Реймс Монтана

Полковник ЗСУ🥷🏼🈴​

1741558628046.png

Шановні члени уряду та правоохоронних органів!

МТ.png

Я, Реймс Монтана, співробітник Служби безпеки України, звертаюся з офіційною ініціативою щодо повної заборони використання військової зброї цивільними особами, незалежно від наявності ліцензії.

Як людина, яка безпосередньо займається питаннями безпеки держави, я не можу ігнорувати той факт, що автоматична гвинтівка M4, яка є виключно військовою зброєю, опинилася в руках звичайних громадян.

МТ.png

M4 – це бойова зброя, призначена для використання виключно військовими підрозділами та спеціальними службами.

Жодна ліцензія не дає права володіти чи використовувати M4 у цивільних цілях.
Ліцензія покриває мисливську та короткоствольну зброю, але аж ніяк не військові зразки.

Наявність M4 у цивільних руках – це пряма загроза національній безпеці. Люди, що носять таку зброю на вулицях, автоматично можуть розглядатися як терористи або нелегальні бойовики.

МТ.png

Пропозиція до уряду та правоохоронних органів:
1) Внести зміни до законодавства та заборонити використання M4 цивільними особами під загрозою кримінальної відповідальності.
2) Оголосити осіб із M4 поза законом – вони мають затримуватися без попередження або, у разі загрози життю громадян чи силовиків, ліквідуватися на місці.
3) Організувати чистку незаконної зброї на ринку та серед нелегальних угруповань.

В умовах нестабільності та загроз національній безпеці, дозвіл цивільним носити військову зброю – це пряма дорога до хаосу.

Прошу уряд і правоохоронні органи негайно розглянути це питання та ухвалити відповідні заходи.

МТ.png

З повагою,

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,619
Реакції
1,101
Бали
253
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі