Відмовлено Петиція|Прохання надати грошову допогу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
Шановний Президенте України Мирославе Мельнику,

Я, Антон Чижик, звертаюся до Вас із проханням про надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з надзвичайно складними обставинами, які спіткали мою родину.
Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування. Ось тут ви можете подивитися яка в нас щаслива родина.Пропозиція дружині ,а тут ви можете побачити в якому стані вона знаходиться зараз Фото.
На додаток до цього, я є батьком трьох дітей, які також потребують моєї підтримки. Через цю ситуацію наша родина опинилася на межі фінансового виживання.

Прошу Вас розглянути можливість надання грошової допомоги у розмірі 2.500.000 мільйона гривень, щоб дати шанс на одужання моїй дружині та підтримати нашу сім’ю в цей критичний час.
Щиро дякую за увагу та Вашу можливу допомогу.

З повагою,
Антон Чижик

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
67
Реакції
34
Бали
21

Я, Антон Чижик, звертаюся до Вас із проханням про надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з надзвичайно складними обставинами, які спіткали мою родину.
Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування.
На додаток до цього, я є батьком трьох дітей, які також потребують моєї підтримки. Через цю ситуацію наша родина опинилася на межі фінансового виживання.

Прошу Вас розглянути можливість надання грошової допомоги у розмірі 2.500.000 мільйона гривень, щоб дати шанс на одужання моїй дружині та підтримати нашу сім’ю в цей критичний час.

З повагою,
Антон Чижик
Звісно.. ЗА

Михайло Щербина

Новий гравець
Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
3
Реакції
4
Бали
6

Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування.

З повагою,
Антон Чижик
Звичайно за!

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
Краще ідіть до церкви, поставте свічку за її здоров*я!!!

Sergiys

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6

Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування. Ось тут ви можете подивитися яка в нас щаслива родина.Пропозиція дружині ,а тут ви можете побачити в якому стані вона знаходиться зараз Фото.

З повагою,
Антон Чижик
За!

Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
93
Реакції
228
Бали
38

З повагою,
Антон Чижик
Жинка вас не прокормит , а вот курочки и яйца снесут и на мясо уйдут , жинку новую найти сможете !!

Останнє редагування:

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
Бо в мене жінка на грані смерті а ви мені про свічки говорите…Жах
А ви в Бога не вірите? Дуже шкода... Бог всім допомагає, зцілює хвороби.... Безкоштовно причому) Ви як лікар повинні це знати. Ви давали клятву Гіпократа, чому не лікуєте належним чином?

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
А ви в Бога не вірите? Дуже шкода... Бог всім допомагає, зцілює хвороби.... Безкоштовно причому) Ви як лікар повинні це знати. Ви давали клятву Гіпократа, чому не лікуєте належним чином?
Шановна я давав клятву Гіппократу,а не Богу.А вірю я в нього чи ні давайте я якось сам розберусь.У мене в сім’ї трагедія,жінка хворіє.Тут не до жартів шановна Нірванська.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
169
Бали
88

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
Шановна я давав клятву Гіппократу,а не Богу.А вірю я в нього чи ні давайте я якось сам розберусь.У мене в сім’ї трагедія,жінка хворіє.Тут не до жартів шановна Нірванська.
Вибачте будь ласка шановний, але я на повному серйозі. Щиро бажаю вашій дружині зцілення від недугу. Ніхто ж не жартує. Дуже занепокоєна вашим моральним станом, тому я тільки хочу допомогти. Йдіть до Бога, він вам допоможе!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі