Відмовлено Петиція|Прохання надати грошову допогу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
Шановний Президенте України Мирославе Мельнику,

Я, Антон Чижик, звертаюся до Вас із проханням про надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з надзвичайно складними обставинами, які спіткали мою родину.
Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування. Ось тут ви можете подивитися яка в нас щаслива родина.Пропозиція дружині ,а тут ви можете побачити в якому стані вона знаходиться зараз Фото.
На додаток до цього, я є батьком трьох дітей, які також потребують моєї підтримки. Через цю ситуацію наша родина опинилася на межі фінансового виживання.

Прошу Вас розглянути можливість надання грошової допомоги у розмірі 2.500.000 мільйона гривень, щоб дати шанс на одужання моїй дружині та підтримати нашу сім’ю в цей критичний час.
Щиро дякую за увагу та Вашу можливу допомогу.

З повагою,
Антон Чижик

Останнє редагування:

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
Вибачте будь ласка шановний, але я на повному серйозі. Щиро бажаю вашій дружині зцілення від недугу. Ніхто ж не жартує. Дуже занепокоєна вашим моральним станом, тому я тільки хочу допомогти. Йдіть до Бога, він вам допоможе!
Я подивлюся на вас якщо НЕ ДАЙ БОГ ви попадете в таку ситуацію.Піду за вас свічку поставлю,нехай щастить

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
169
Бали
88
Не знаю про яку програму ви мені кажете,може ви бачили мою дружину десь бо вона в мене дуже відома.
1736203723996.png

Ну та...

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88

Данило Аккерман

Герой України | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
661
Реакції
185
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Шановний Президенте України Мирославе Мельнику,

Я, Антон Чижик, звертаюся до Вас із проханням про надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з надзвичайно складними обставинами, які спіткали мою родину.
Моя дружина Юля Пантера перебуває у важкому стані після діагностування онкологічного захворювання. Лікування вимагає значних коштів на хіміотерапію, медичні препарати та подальшу реабілітацію. Наразі всі наші заощадження вже витрачені, і я не маю можливості самостійно забезпечити необхідне лікування. Ось тут ви можете подивитися яка в нас щаслива родина.Пропозиція дружині ,а тут ви можете побачити в якому стані вона знаходиться зараз Фото.
На додаток до цього, я є батьком трьох дітей, які також потребують моєї підтримки. Через цю ситуацію наша родина опинилася на межі фінансового виживання.

Прошу Вас розглянути можливість надання грошової допомоги у розмірі 2.500.000 мільйона гривень, щоб дати шанс на одужання моїй дружині та підтримати нашу сім’ю в цей критичний час.
Щиро дякую за увагу та Вашу можливу допомогу.

З повагою,
Антон Чижик
Відповідно з ситуацією. За!

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
169
Бали
88
Мою жінку знімали по 1+1,тут немає нічого такого.Я подав анкету щоб зняли прямий єфір,і не байдужі громадяни допогли хочаб копійочкою.
1736258004433.png

На вашому фото навіть не видно які там цифри. Це 100% фото з інтернету

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
263
Реакції
324
Бали
83

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Офіс Президента України розглянув вашу петицію та дійшов наступного рішення:

Вердикт: На жаль, ваша петиція не набрала 25 голосів протягом 48 годин.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі