Зачинено Петиція | Підтримайте майбутнє моїх дітей та розвиток спільноти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Жов 2024
Дописи
3
Реакції
21
Бали
6
Мене звати Жекіч Астрид, мені 26 років, і я батько 22-х чудових дітей. Я виховую разом із моєю дружиною Лією Астрид ми щодня докладаємо неймовірних зусиль, щоб забезпечити нашим дітям гідне життя, але реальність часто виявляється жорстокою. Ми проживаємо в умовах, які важко назвати гідними, і щодня я докладаю всіх зусиль, щоб дати їм хоча б базові потреби.

Я працюю вдень і вночі, виконуючи різну роботу, але навіть цього не вистачає для забезпечення всіх потреб такої великої родини. Ми часто стикаємося з вибором: купити їжу чи оплатити комунальні послуги. Мої діти заслуговують на краще майбутнє, ніж те, яке я зараз можу їм дати.

Проте я не з тих, хто здається. Завдяки своїм знанням у фінансах та управлінні я розробив інноваційний бізнес-план, який потребує стартового фінансування в розмірі 30 мільйонів гривень. Цей проект не лише допоможе мені забезпечити гідне життя моїм дітям, а й створить робочі місця, покращить умови для місцевих мешканців та стане важливим поштовхом для розвитку нашої спільноти.

Я звертаюся до вас, шановні громадяни та небайдужі гравці нашого суспільства. Ваш внесок допоможе мені здійснити цю мрію, яка принесе користь не лише моїй родині, але й нашій країні в цілому. Разом ми можемо побудувати краще майбутнє для всіх нас.

Кожна ваша підтримка — це інвестиція в надію, розвиток і процвітання.
З глибокою повагою та вдячністю,
Жекіч Астрид

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Меліса Кроулі

Вільна людина
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
225
Реакції
293
Бали
279
Вітаю!
Петицію закрито за причиною: неактуальна інформація на даний час.
Якщо ви ще потребуєте даної допомоги подайте петицію ще раз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі