В очікуванні Петиція | Розгляд питання щодо звільнення з посади Генерала ЗСУ Олександра Кондратюка

Реєстрування
31 Бер 2026
Дописи
18
Реакції
8
Бали
48
Шановний Президенте!

Просимо розглянути питання щодо звільнення з посади Генерала ЗСУ Олександра Кондратюка.

На нашу думку, керівництво підрозділом потребує змін. Серед причин, які, на думку прихильників цієї петиції, потребують перевірки:

• недостатньо ефективна організація роботи підрозділу;
  • втрата довіри з боку частини особового складу;
  • необхідність покращення управління та взаємодії між військовослужбовцями;
  • доцільність призначення нового керівника, який зможе підвищити ефективність роботи підрозділу.
Просимо провести об'єктивну перевірку діяльності Генерала ЗСУ Олександра Кондратюка та, у разі підтвердження наведених обставин, ухвалити рішення про його звільнення з посади відповідно до чинних правил сервера.

Дякуємо за розгляд цієї петиції.

Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
17
Реакції
17
Бали
8
Мабуть щось пішло не так файно - якщо народ проти генерала пішов.

Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
17
Реакції
17
Бали
8

Роман Юрьев

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
40
Реакції
67
Бали
63
Я Кондратюка особисто не знаю але скажу, я майже кожного дня буваю біля ВЧ і жодного разу я не бачив нікого на АКПП. Навіть декілька разів зустрічав інших гравців, які не могли влаштуватись в ЗСУ і скаржились, що тижнями не можуть влаштуватись у фракцію. Поставки БК наче заморозили.

Олександр Адамс.

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
644
Реакції
166
Бали
103
Безпідставні звинувачення. Проти

Григорій Ізмайлов👑

КМД ДБ «Редут» СБ України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
742
Реакції
1,056
Бали
153
Проти! Аналізуючи загальну картину та невеликий нагляд за діяльністю даної особи, можу зазначити що його обовʼязки виконуються гарно. Якщо вам та Марині щось не сподобалось - покладіть контракти та з сумками на вихід!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі