Олександр теренчук
Новий гравець
- Реєстрування
- 7 Лис 2023
- Дописи
- 24
- Реакції
- 4
- Бали
- 357
Шановні колеги та громадяни!
Я звертаюся з офіційною ініціативою щодо запровадження нової мотиваційної системи для всіх працівників державних організацій (МВС, СБУ, ЗСУ, ДСНС, МОЗ, ВРУ тощо).
Я звертаюся з офіційною ініціативою щодо запровадження нової мотиваційної системи для всіх працівників державних організацій (МВС, СБУ, ЗСУ, ДСНС, МОЗ, ВРУ тощо).
Суть ініціативи:
Наразі діє механіка пригону транспорту з-за кордону за спеціальними талонами, проте вона є загальнодоступною. Я пропоную запровадити окремий державний сертифікат для співробітників держструктур. Якщо працівник досяг звання Молодшого лейтенанта (5 рангу) або вище та має стабільну активність на службі, він отримує унікальне право замовити та пригнати з-за кордону цивільний автомобіль для особистого користування, навіть якщо він повністю відсутній у вільній продажі на ринку.Приклад реалізації:
- Ситуація: Будь-який державний службовець (включаючи молодший офіцерський склад від 5 рангу) віддано виконує свої обов'язки, але хоче придбати собі бажану цивільну модель — наприклад, Audi Q7.
- Проблема зараз: Відкриваючи автосалони, ми бачимо статус — 0 штук у наявності, і звичайний громадянин не має жодної фізичної можливості її придбати.
- Рішення: Завдяки сумлінній службі та досягненню звання Молодшого лейтенанта, працівник отримує право на оформлення спеціального пригону цієї дефіцитної моделі через ігрову систему.
Чому це важливо:
- Мотивація для фракцій: Гравці матимуть реальну причину йти в державні організації та підніматися по кар'єрній драбині, починаючи вже з офіцерських звань.
- Престиж служби: Погони та звання стануть показником статусу і даватимуть реальні переваги.
- Баланс: Вартість самого авто залишається повноцінною, цінність полягає саме в заслужитому праві на замовлення.