Відмовлено Петиція Що до повернення ціни на клан!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матян Лютейший

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
225
Реакції
121
Бали
48
Доброго дня шановні розробники. Я пишу цю питицію,а іменно петиція що до повернення цін для кланів наразі. Клан стоїть 1500 донату лічно в мене стаж гри 1 рік. Я 10 часов підряд граю в ваш проект на разі в мене було 2 клана на 01 та хотів створити новий клан на 05.Дуже хотів створити клан но я ніколи не донатив в ніяку гру а з рулетки мені не щастить. Прошу всіх гравців UKRAINE GTA підтвердити петицію на цьому я все!

Вкладення

• mta-screen_2023-11-23_22-27-55.png
    mta-screen_2023-11-23_22-27-55.png
    395.6 Кб · Перегляди: 173
Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Андрій_Коновалець

Заступник міського голови Міської ради м. Дніпро
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
78
Реакції
14
Бали
31

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброго дня шановні розробники. Я пишу цю питицію,а іменно петиція що до повернення цін для кланів наразі. Клан стоїть 1500 донату лічно в мене стаж гри 1 рік. Я 10 часов підряд граю в ваш проект на разі в мене було 2 клана на 01 та хотів створити новий клан на 05.Дуже хотів створити клан но я ніколи не донатив в ніяку гру а з рулетки мені не щастить. Прошу всіх гравців UKRAINE GTA підтвердити петицію на цьому я все!
Доброго дня, шановний гравець! Вимушені відхилити вашу пропозицію. Валюта була змінена через створення величезної кількості неактивних кланів. Карбованці можна легко заробити проходячи Батл-пас, виконуючи щоденні завдання, їх також можна легко отримати на івентах гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі