Відмовлено Петиція | надання гуманітарної допомоги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Днепровский

Новий гравець
Реєстрування
8 Вер 2024
Дописи
12
Реакції
2
Бали
8
Загальна петиція про посилення гуманітарної допомоги
Забезпечити гідні умови життя для всіх постраждалих від катастрофи/війни/іншої кризи!

Прошу надати мені фінансову допомогу у розмірі 10 000 000 гривень на потреби які будуть перераховані ничже!!!

Я громадянин України, вимагю від уряду та міжнародної спільноти терміново надати гуманітарну допомогу у розмірі 10 000 000 для всіх постраждалих від катастрофи/війни/іншої кризи. Тисячі людей потребують перелік конкретних потреб: їжі, води, медикаментів, житла тощо. Кожна людина має право на життя та гідні умови існування.

З мене: звіти про кожну видану копійку!!!

Прошу не залишатися байдужими!!!

Віктор Хомс

Активний
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
73
Реакції
3
Бали
11
Загальна петиція про посилення гуманітарної допомоги
Забезпечити гідні умови життя для всіх постраждалих від катастрофи/війни/іншої кризи!

Прошу надати мені фінансову допомогу у розмірі 10 000 000 гривень на потреби які будуть перераховані ничже!!!

Я громадянин України, вимагю від уряду та міжнародної спільноти терміново надати гуманітарну допомогу у розмірі 10 000 000 для всіх постраждалих від катастрофи/війни/іншої кризи. Тисячі людей потребують перелік конкретних потреб: їжі, води, медикаментів, житла тощо. Кожна людина має право на життя та гідні умови існування.

З мене: звіти про кожну видану копійку!!!

Прошу не залишатися байдужими!!!
за

Видалений користувач 76965

Гість
За збільшення гуманітарної допомоги, Проти саме вашої петиції оскільки вона не зрозуміла. З одної сторони ви просите 10 000 000 особисто собі в якості гуманітарної допомоги, а вже в наступному абзаці ви говорите що 10 000 000 для всіх постраждалих, при цьому не наводячи списки постраждалих, і складається висновок що ви один постраждалий і всі ці гроші надійдуть вам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі