В очікуванні Петиція на Тему поверенення 2.0-4.0 Лівого берегу / / Перехрестя

Раміль Авторитет

Поважний гравець
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
68
Реакції
112
Бали
38
Петиція на тему "Повернення Старого Перехресття-Магазин риби"Ця петиція для повернення
До уваги адміністрації та розробників проєкту "UKRAINE GTA"
Ми, гравці та активні учасники ігрової спільноти, звертаємось до Вас із цим офіційним зверненням, з метою привернення уваги до ряду важливих питань, які потребують удосконалення та модернізації в рамках ігрового процесу.

Моя пропозиція звучить так
На данний момент 4.0 було змінення Перехрестя,магазин риби а також весь лівий берег На данний момент він виглядає так
Проїхавши в час-пік онлайну,можна було побачити що онлайну на тих містах як було раніше майже немає

Ми цінуємо те що ви зробили для нас
Але 80% гравцям ця ідея 4.0 не сподобалась
Раніше для когось ці місця були головним приорітетом для заходу в гру ним зване "Тулево або ж перестрілка" на цих місцях грало багато гравців

Залишилось багато спогадів,та цей вайб ніхто не забуде
Тому моя ідея звучить так:
Повернути хоча б половину того що було раніше до 4.0,а саме старе перехрестя,старий магазин риби,старе сільпо.Та прибрати або хочаб удосконалити кругову.

Багато гравців вже не ловлять той вайб який був впродовж 2 років.
Спостерігаючи, дуже сильно впав онлайн на лівому березі,ті люди які раніше створювали Перестрілки,капти,двіж
Втратили інтерес до гри саме із-за цих легендарних місць які раніше були для них грою.

Всім кого ця ідея зацікавила,голосуйте,пишіть ЗА!,та стрілочку верх

Останнє редагування:

Вадим Маник

Клановець
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
22
Реакції
22
Бали
8
Петиція на тему "Повернення Старого Перехресття-Магазин риби"Ця петиція для повернення
До уваги адміністрації та розробників проєкту "UKRAINE GTA"
Ми, гравці та активні учасники ігрової спільноти, звертаємось до Вас із цим офіційним зверненням, з метою привернення уваги до ряду важливих питань, які потребують удосконалення та модернізації в рамках ігрового процесу.

Моя пропозиція звучить так
На данний момент 4.0 було змінення Перехрестя,магазин риби а також весь лівий берег На данний момент він виглядає так
Проїхавши в час-пік онлайну,можна було побачити що онлайну на тих містах як було раніше майже немає

Ми цінуємо те що ви зробили для нас
Але 80% гравцям ця ідея 4.0 не сподобалась
Раніше для когось ці місця були головним приорітетом для заходу в гру ним зване "Тулево або ж перестрілка" на цих місцях грало багато гравців

Залишилось багато спогадів,та цей вайб ніхто не забуде
Тому моя ідея звучить так:
Повернути хоча б половину того що було раніше до 4.0,а саме старе перехрестя,старий магазин риби,старе сільпо.Та прибрати або хочаб удосконалити кругову.

Багато гравців вже не ловлять той вайб який був впродовж 2 років.
Спостерігаючи, дуже сильно впав онлайн на лівому березі,ті люди які раніше створювали Перестрілки,капти,двіж
Втратили інтерес до гри саме із-за ціх легендарних місць які раніше були для них грою.

Всім кого ця ідея зацікавила,голосуйте,пишіть ЗА!,та стрілочку верх
за!

Фанг Юань

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
90
Реакції
99
Бали
38
щас перекресток такая красота, нашо вертать старий треш де можна играть только из кустов

Ілля Федосенко

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
400
Реакції
380
Бали
123
не знаю, як для мене, новий лівий берег став краще. кажу як король Дарницького князівства)

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі