В очікуванні Петиція покращення UKRAINE gta!

Реєстрування
16 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
17
Бали
58
Я простий гравець не адмін не медія, Просто гравець. Граю рік на проекті за рік гри, Я придумав декільки ідей для покращення. Всі пункти які будуть нище думаю точно зайдуть гравцям.

Глава N1 "Одяг та Аксесуари"

1. Скіни- це не відємна частина ігрового процесу без яких персонажі не будуть виділятись. Тому пропоную додати трохи більше скінів в магазин одягу бо їх реально мало, Чоловічих та Жіночих . Не робити там якісь нереалістичні а звичайні люди молоді та вже за 40 років, Просто звичайні футболки, кофти , куртки, та звичвйні штани або ж шорти. Це буде дуже гарно хоча б 2-3 На чоловічій розділ та жіночий.
2. Аксесуари- це річ ігровогу процесу яка виділяє персонажів гравців навіть якщо скін однаковий то гравець може виділитись з аксесуаром. Аксесуари вони є і багато , Але хочеться додати кілька моделей тобто Ріжки більше, Годинники на зап'ястя та інше. Гравцям це тед було б прикольно там наприклад дорогі годинники чи ні.
2.5 (це доповнення) Додати аксесуар Військовий рюкзак . Фото нище . Я бачив є сумка військова було б добре дадати і рюкзак. Зробити його 200-250 кг і додати в донат магазин або кейс якийсь. Зробити в чорному кольорі, зеленому, Та окреме прохання додати мультикам або піксель.

Глава N2 "Автомобілі"

1. Тюнінг авто - це теж дуже розумне рішення яке є але. Є регулювання підвіски в тюнінгу а що на кшталт Пневмо підвіски? Наприклад швидка пневмо підвіска коштує 1000 000 а звичайна повільна 400 000. Зробити піднімання опускання на END та Delete з характерним звуком, Важлива примітка не робити її різкою а плавною щоб було реалістичніше.
Цей пункт зайде авто любителям.

2. Покращити модельки авто, Тобто деталізованіше та інше. Бо є маленьки недостатки авто в модельці. BMW m5 f10, Автобус богдан.та інші.

Глава N3 "Ігрові механіки"

1. Ідея додати таку ігрову механіку як Банк, Тобто саму будівлю, Що там можна буде робити? Наприклад зробити Кредит як в Ukraine gta 5 брати гос. ціну авто будинку і по ним давати кредит. Це чудова система яка зайде гравцям бо раніше такого я не бачив. Також якщо потрібно зняти великі гроші то треба в банк зняти якщо там 100мільйонів наприклад Враховуючи систему ліміту на день, Або навіть можна зробити як фракцію .яка буде виконувати різні поручення для фракцій інших. А клани зможуть нападати на них тобто на банк щоб вкрасти гроші з сейфу.

Update1 Мене просили додати ідеї Сами аксесуарів оскільки один я вже навів.
1. Це ріжки неонові зелені . Будуть гарно доповнювати скіни також додати в кейс. Ріжки не довгі маленькі короткі не подібні до природних у корови чи в інших тварин просто мультяшні.
2. Додати окремий Кейс "Аксесуари" там де можуть якраз і зназодитись ці ріжки.Та рюкзак військовий наприклад.
3. Додати механіку Оренди Гвинтокрилів та літаків як у автомобілів та у теплиць. Це буде гарне доповнення якого очікують напевно всі гравці.

P. S Я Олександр Білик проживаючий в області Східна Україна 03. Я розумію що основна частина команди працють на оновлення 5.0 але прошу вислухати та організувати деякі пункти з вище перечисленого

Вкладення

• images (19).jpeg
    images (19).jpeg
    72.8 Кб · Перегляди: 2
  • images (20).jpeg
    images (20).jpeg
    19.3 Кб · Перегляди: 4
Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі