Розглянуто Петиція про зняття адміністратора Володя Шуфляда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Арсенал

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
219
Реакції
133
Бали
48
Доброго дня! Я пишу тут петиція на зняття адміністратора Володя Шуфляда так як він сьогодні нас повідкидав не за що, в нас немає відкату, він сьогодні відкинув нашого друга що він просто стояв.

Хай люди пишуть ЗА якщо він порушує та хочуть щоб його зняли

Якщо НІ то не знімуть

від нього порушень багато з цього дня я буду робити відкати якщо будуть порушення то покажу дс/тг

Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
4
Реакції
5
Бали
6
Доброго дня! Я пишу тут петиція на зняття адміністратора Володя Шуфляда так як він сьогодні нас повідкидав не за що, в нас немає відкату, він сьогодні відкинув нашого друга що він просто стояв.

Якщо НІ то не знімуть

від нього порушень багато з цього дня я буду робити відкати якщо будуть порушення то покажу дс/тг
ЗА

Катана Хоффманс

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6

Якщо НІ то не знімуть

від нього порушень багато з цього дня я буду робити відкати якщо будуть порушення то пок

Катана Хоффманс

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6

Якщо НІ то не знімуть

За

Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
14
Реакції
10
Бали
6

Якщо НІ то не знімуть

За

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,538
Реакції
965
Бали
253
Доброї ночі!

Я хочу відповісти на петицію щодо зняття адміністратора Володимира Шуфляда та підкреслити кілька важливих моментів. Перш за все, ми повинні розуміти, що адміністрація працює для того, щоб забезпечити порядок і комфорт для всіх гравців. Володимир Шуфляда завжди приймає рішення на основі правил і стандартів, які повинні дотримуватися всі учасники гри. Його дії є частиною підтримки нормальної атмосфери на сервері.

Крім того, створення петицій без конкретних доказів або на основі особистих емоцій може призвести до порушення правил серверу та порушення довіри до адміністрації. Якщо петиція написана без вагомих причин або фактичних підстав, це може бути розцінено як спроба дискредитувати роботу адміністратора, що є неприпустимим.

Під правило підлягає
6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

цитую ваші слова - з цього дня я буду робити відкати якщо будуть порушення то покажу дс/тг

Зрозуміло, що іноді виникають ситуації, які можуть виглядати несправедливими або незрозумілими для гравців, однак ми повинні враховувати, що адміністрація має свої причини для кожного дії. Адміністратори, зокрема Володимир, здійснюють свою роботу на основі певних правил та принципів, щоб підтримувати порядок на сервері. Вони також мають обов'язок приймати рішення, навіть якщо це може бути неприємно для когось із гравців.

Я впевнений, що Володимир Шуфляд завжди діє з найкращих міркувань, аби забезпечити комфортну та безпечну гру для всіх. Іноді правила можуть бути інтерпретовані так, що не кожен гравець розуміє їх в повному обсязі. Проте ми повинні довіряти роботі адміністрації і пам'ятати, що їхні рішення спрямовані на підтримку порядку на сервері.

Якщо виникають питання чи непорозуміння, завжди є можливість звернутись до адміністратора для уточнення ситуації. Володимир Шуфляд завжди готовий до діалогу і готовий вислухати ваші пояснення або зауваження.

Тому закликаю не поспішати з висновками і дати шанс адміністрації продовжувати свою роботу. Замість того, щоб виступати за скасування адміністратора, давайте разом обговоримо будь-які проблеми і знайдемо компроміс, щоб сервер був комфортним для всіх.

Дякую за увагу!

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Адміністратора знято не буде.

Він виконує свою роботу, а за кожну помилку отримує відповідні покарання.

Якщо ви не згодні з покараннями або діями адміністратора, ви завжди можете подати скаргу на нього в відповідному розділі- *Скарги на адміністрацію*

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі