В очікуванні Петиція щодо збільшення економіки гри/Для Григорія Густіліна

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
Вітаю, шановне керівництво. Недавно вийшла довгоочікувана обнова 2.0. Це все дуже круто: нова мапа, нові автомобілі. Але з виходом цієї ж обнови надзвичайно впала економіка гри. Почнемо з пей деїв. Заступник лідера отримує 30.000 грн за годину. На далекобійнику приблизно так отримують за 1 рейс. Мало того, що у фракції ніхто не йшов через малі зарплати, так тепер тим більше. А Вам це ж все рівно нічого не міняє. Я розумію, якби ви тратили на це реальні гроші, але це ж не так. Далі до зарплат. Зарплати надзвичайно впали, мовчу про досвід (вже місяць як не можу підняти 9 рівень, то що буде далі). Як я вже казав, вам це ж все рівно нічого не міняє. Через перепад економіки дуже сильно впав онлайн. Зробивши 1 дрібничку, ви врятуєте бажання гравців грати на цьому проекті.
Надіюсь на Ваше розуміння.
Дякую
P. S. Хто за, ставте стрілочку вверх

Максимка Діаз

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
126
Реакції
159
Бали
46
За!
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
ЗСУ [01] - [12.12.2023-02.01.2024]
СБУ Київ [01] - [07.01.2024-xx.xx.xxx]
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
22
Бали
21
Вітаю, шановне керівництво. Недавно вийшла довгоочікувана обнова 2.0. Це все дуже круто: нова мапа, нові автомобілі. Але з виходом цієї ж обнови надзвичайно впала економіка гри. Почнемо з пей деїв. Заступник лідера отримує 30.000 грн за годину. На далекобійнику приблизно так отримують за 1 рейс. Мало того, що у фракції ніхто не йшов через малі зарплати, так тепер тим більше. А Вам це ж все рівно нічого не міняє. Я розумію, якби ви тратили на це реальні гроші, але це ж не так. Далі до зарплат. Зарплати надзвичайно впали, мовчу про досвід (вже місяць як не можу підняти 9 рівень, то що буде далі). Як я вже казав, вам це ж все рівно нічого не міняє. Через перепад економіки дуже сильно впав онлайн. Зробивши 1 дрібничку, ви врятуєте бажання гравців грати на цьому проекті.
Надіюсь на Ваше розуміння.
Дякую
P. S. Хто за, ставте стрілочку вверх
+++ згоден, ще якщо людина без фракції чи без клану то получає 5 тис пей дей, а раніше було 7тис, все таки не справжні гроші,щей прибрали закази нова пошта + заказів всього 3 на далекобійниках і як тоді заробляти

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі