Відмовлено Петиція щодо звільнення Тимофія Морісса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Бондаренко

Cхідна Україна 03 Полковник ДКВС
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
35
Реакції
68
Бали
366
Я Тарас Бондаренко пишу цю петицію щодо зняття з посади полковника Тимофія Морісса.
Іза нього тепер весь СС ДКВС розформувається накращі Полквовники Роман Іщук та Максим Марцинків також.
Ще хочу сказати що він коли остається пару хвилин до пей дею він бере зміну а після знімає та їде кудись по своюм речам. Прошу всіх підписати петицію.
ЗА МАКСИМА АЛМАЗОВА ІЩУКА ТА МАРЦИНКІВА

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Іван Кіборг

Шановний гравець
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
54
Реакції
41
Бали
115
Я Тарас Бондаренко пишу цю петицію щодо зняття з посади полковника Тимофія Морісса.
Іза нього тепер весь СС ДКВС розформувається накращі Полквовники Роман Іщук та Максим Марцинків також.
Ще хочу сказати що він коли остається пару хвилин до пей дею він бере зміну а після знімає та їде кудись по своюм речам. Прошу всіх підписати петицію.
ПРОТИ

Костянтин Конопля.

Полковник ДКВС | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
33
Реакції
36
Бали
366
за!

Назарій Кишенчук..

Полковник НПУ 06 | Енергійний!
Реєстрування
13 Лип 2026
Дописи
67
Реакції
44
Бали
17
Шановна Верховна рада України
Закрийте дану петицію причина для закриття петиції
Подана без доказів та не розписано та не аргументовано!

Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
27
Бали
162
За

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі