Схвалено [Петиція №1] Зниження комісії при переказі грошей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Автор петиції: Олександр Коваленко

Тема петиції:
Зниження відсотка комісії при переказі грошей, продажу майна. Я як громадянин маю право створити петицію, які зможуть підтримати інші гравці.
У мене невеликий бізнес, я перепродаю автомобілі і для мене комісія при продажі автомобіля дуже велика, вона забирає досить велику суму моїх грошей.

Рішення: Скоротити відсоток для того, щоб я зміг заробляти чесні гроші і не віддавати більшу частину податку, багато хто мене підтримає.

Сьогодні до Харкова приїде президент України і це чудова можливість, щоб він розглянув цю петицію!

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Автор петиції: Олександр Коваленко

Тема петиції:
Зниження відсотка комісії при переказі грошей, продажу майна. Я як громадянин маю право створити петицію, які зможуть підтримати інші гравці.
У мене невеликий бізнес, я перепродаю автомобілі і для мене комісія при продажі автомобіля дуже велика, вона забирає досить велику суму моїх грошей.

Рішення: Скоротити відсоток для того, щоб я зміг заробляти чесні гроші і не віддавати більшу частину податку, багато хто мене підтримає.

Сьогодні до Харкова приїде президент України і це чудова можливість, щоб він розглянув цю петицію!

Якщо петиція збере більше 50 підписів, то вона буде передана президенту на розгляд.

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123

Головнокомандувач Збройних сил України Дмитро Ковалевич.​

Я, як Головнокомандуючий Збройних сил України ставлю свою згоду з депутатом "Олександром Коваленко" з тим, що треба знизити відсотки комісії.

19.04.2023
Головнокомандувач Збройних сил України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі