Схвалено [Петиція №1] Зниження комісії при переказі грошей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Автор петиції: Олександр Коваленко

Тема петиції:
Зниження відсотка комісії при переказі грошей, продажу майна. Я як громадянин маю право створити петицію, які зможуть підтримати інші гравці.
У мене невеликий бізнес, я перепродаю автомобілі і для мене комісія при продажі автомобіля дуже велика, вона забирає досить велику суму моїх грошей.

Рішення: Скоротити відсоток для того, щоб я зміг заробляти чесні гроші і не віддавати більшу частину податку, багато хто мене підтримає.

Сьогодні до Харкова приїде президент України і це чудова можливість, щоб він розглянув цю петицію!

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Максим Азімович

Новий гравець
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3

Тема петиції:
Зниження відсотка комісії при переказі грошей, продажу майна. Я як громадянин маю право створити петицію, які зможуть підтримати інші гравці.
У мене невеликий бізнес, я перепродаю автомобілі і для мене комісія при продажі автомобіля дуже велика, вона забирає досить велику суму моїх грошей.

Рішення: Скоротити відсоток для того, щоб я зміг заробляти чесні гроші і не віддавати більшу частину податку, багато хто мене підтримає.

Сьогодні до Харкова приїде президент України і це чудова можливість, щоб він розглянув цю петицію!

Згоден !

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420

Тема петиції:

Законопроект номер "1" від 19.04 2023 р. прийнято!

- Комісію при переказі грошей, купівлі майна буде знижено з 5% на 3% відсотка з 20.04.2023

Закон підписано президентом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі