Петиція №1 | Фінансування підрозділу КОРД та їх працівників в НПУ м.Дніпро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᛠᛟᛖᚣᛈ ᚣᛖᛟᚺᛟᛒ🥷

🅻🅴🅶🅴🅽🅳🆂 ♥️♥️🖤🖤☠️𝕹𝖎𝖐𝖊☠️🖤🖤♥️♥️
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
162
Реакції
145
Бали
46
Пане Президент Люсьєн Грівз, я член підрозділу КОРД - Корпус Оперативної Раптової Дії. Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Корпус Оперативної Раптової Дії, дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми боримося з незаконною продажою зброї. Наш підрозділ тільки нещодавно почав активно працювати в НПУ м.Дніпро, але вже є багато злочинців які вони спіймали та вони сидять наразі за гратами. Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі Volkswagen T5, Mercedes-Benz Vito. Також попросимо вас надати підрозділу КОРД 3 000 000 гривень для фінансування працівників.
Ст.Лейтенант16.png
Ст.Лейтенант14.png
Ст.Лейтенант13.png

Дата: 03.01.2024 Підпис: А.Стетхем

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Масік Тпрукевuч

Підполковник НПУ Д 06 у відставці
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
20
Реакції
7
Бали
6
Пане Президент Люсьєн Грівз, я член підрозділу КОРД - Корпус Оперативної Раптової Дії. Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Корпус Оперативної Раптової Дії, дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми боримося з незаконною продажою зброї. Наш підрозділ тільки нещодавно почав активно працювати в НПУ м.Дніпро, але вже є багато злочинців які вони спіймали та вони сидять наразі за гратами. Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі Volkswagen T5, Mercedes-Benz G65, Mercedes-Benz Vito. Також попросимо вас надати підрозділу КОРД 3 000 000 гривень для фінансування працівників.
Переглянути вкладення 164003Переглянути вкладення 164004Переглянути вкладення 164005

За

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
Пане Президент Люсьєн Грівз, я член підрозділу КОРД - Корпус Оперативної Раптової Дії. Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Корпус Оперативної Раптової Дії, дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми боримося з незаконною продажою зброї. Наш підрозділ тільки нещодавно почав активно працювати в НПУ м.Дніпро, але вже є багато злочинців які вони спіймали та вони сидять наразі за гратами. Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі Volkswagen T5, Mercedes-Benz G65, Mercedes-Benz Vito. Також попросимо вас надати підрозділу КОРД 3 000 000 гривень для фінансування працівників.
Переглянути вкладення 164003Переглянути вкладення 164004Переглянути вкладення 164005

ЗА!

Даніїл Сопрано

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6

За!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі