Розглянуто Петиція №11 | Про усунення Верховного судді Громова Івана Батьковича від посади судді Верховного Суду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48

Я Байден Аарон Вадимович, керуючись чинним законодавством, а саме Законом України «Про судоустрій і статус суддів» статею 58 п.6 та іншими нормативно-правовими актами, подаю цю петицію з вимогою про негайне усунення з посади судді Верховного Суду
Громова Івана Батьковича у зв’язку з халатним ставленням до виконання своїх службових обов’язків, що призвело до порушення принципів правосуддя та зневаги до верховенства права.

Як доказ хочу надати посилання на реєстр позовних заяв до Верховного суду:
Позовна заява №14 та Позовна заява № 13

На основі вищевказаних нормативно-правових актів та доказів прошу усунути Громова Івана Батьковича з відповідної посади

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Дякую всім хто вже приєднався до нашої боротьби за справедливе та компетентне правосуддя!

Хотів би нагадати, що окрім письмового голосу, треба ще й натискати на невеличку стрілочку до гори
1743599575669.png

Дякую та Слава Україні!

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Я Байден Аарон Вадимович, керуючись чинним законодавством, а саме Законом України «Про судоустрій і статус суддів» статею 58 п.6 та іншими нормативно-правовими актами, подаю цю петицію з вимогою про негайне усунення з посади судді Верховного Суду Громова Івана Батьковича у зв’язку з халатним ставленням до виконання своїх службових обов’язків, що призвело до порушення принципів правосуддя та зневаги до верховенства права.

Як доказ хочу надати посилання на реєстр позовних заяв до Верховного суду:
Позовна заява №14 та Позовна заява № 13

На основі вищевказаних нормативно-правових актів та доказів прошу усунути Громова Івана Батьковича з відповідної посади
За

Нікіта Моїсеєв

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
194
Реакції
419
Бали
108
Вітаю, шановний громадянине!
Переглянувши вашу петицію, виношу такий вердикт:
1. Відповідно до Закону Південної України «Про судоустрій та статус суддів», зокрема Статті 19 та Статті 32, призначення та звільнення суддів Верховного Суду здійснюється виключно указом Президента.

2. За порушення Закону Південної України «Про судоустрій та статус суддів», зокрема Статті 53, п. 6 до Громова Івана Ігоровича буде накладана Дисціплінарна відповідальність.
3. У разі подальшого халатного ставлення судді Верховного Суду до своїх прямих повноважень, він буде усунений з посади указом Президента України.
З Повагою Президент України Нікіта Моїсеєв!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі