Петиція №16 | Збільшення зарплати для далекобійників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Блак Іван

Для своїх Карпович, для всіх інших Блак
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
57
Реакції
27
Бали
23
Я Архангел Іван подаю петицію про те щоб підняли заробітню плату далекобійникам тому-що саме ця праця має бути вигодними та те щоб до них йшли люди. Ну але якщо газелі навіть зарплата без прміуму та х2 9к з чимось ну це посміховисько, смисл на ній працювати якщо мало грошей?

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Іван Будькко

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
101
Реакції
105
Бали
48
Я Архангел Іван подаю петицію про те щоб підняли заробітню плату далекобійникам тому-що саме ця праця має бути вигодними та те щоб до них йшли люди. Ну але якщо газелі навіть зарплата без прміуму та х2 9к з чимось ну це посміховисько, смисл на ній працювати якщо мало грошей?
Підтримою +

Ірина Мусангівна

Новий гравець
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Підтримую вас пане Іван

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Підтримую цю петицію теж !

Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
Підтримую це вже занадто спочатку 20к потім 18к потім 10к зараз 9к у мене через це вже інтерес до гри пропадає

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
підтримую +++++++++

Роман Недялков

[03] Східна Українa
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
131
Реакції
54
Бали
31
Усі виплати/зарплатні були зменшені через фінансову кризу.
Судова колегія вважає цю петицію недоцільною.

Верховний Суд Східної України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі