Петиція №17 | Законопроєкт про легальну продаж/купівлю наркотиків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лаурен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
210
Реакції
501
Бали
138
Шановний Президент, у мене та у багатях громадяннин України особливо у війскових ЗСУ і в іншиї фракції знашли тяжку хворобу, я хочу щоб ви легалізували продаж/купівлю наркотичних речовин звітуючи про це владі але хотів би сказати щоб легалізація була для окремих видів наркотичних засобів у медичних цілях, з зв*яском с тим що, невинні громадяни України сидят за гратами без якоїсь вагомої причини. Усі бажаючі проголосуйте про данну петицію.
P.S петиція була зроблена завдяки "Даніїл Духов"

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
70
Реакції
40
Бали
23
Вік
26
Шановний Президент, у мене та у багатях громадяннин України та особливо у війскових ЗСУ та іншиї фракції знашли тяжку хворобу, я хочу щоб ви легалізували продаж/купівлю наркотичних речовин звітуючи про це владі але хотів би сказати щоб легалізація була для окремих видів наркотичних засобів у медичних цілях, з зв*яском с тим що, невинні громадяни України сидят за гратами без якоїсь вагомої причини. Усі бажаючі проголосуйте про данну петицію.
За!

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
17
Бали
13
Шановний Президент, у мене та у багатях громадяннин України особливо у війскових ЗСУ і в іншиї фракції знашли тяжку хворобу, я хочу щоб ви легалізували продаж/купівлю наркотичних речовин звітуючи про це владі але хотів би сказати щоб легалізація була для окремих видів наркотичних засобів у медичних цілях, з зв*яском с тим що, невинні громадяни України сидят за гратами без якоїсь вагомої причини. Усі бажаючі проголосуйте про данну петицію.
За!

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
Проти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі