Петиція №20 | Щодо заміни Генерала ЗСУ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33
Пане Президент, я працівник Служби безпеки України, Моджахед Саламанка, прошу вас звільнити з посадити Генерала Збройних сил України, Іллю Хансера. За невиконання своїх обовʼязків генерала, халатного ставлення до молодшого складу, «блату» та корупції, безпричинного звільнення бійців, прояви неповаги до свого особового складу та багато інших порушень.
Прошу взяти мою петицію до уваги та прийняти вірне рішення.
Дата: 22.03.2024 Підпис: Моджахед Саламанка

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Проти!
Немає навіть доказів порушення даного лідера! Також наскільки я знаю через петицію не можливо зняти людину з посади.

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
97
Реакції
201
Бали
38

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Вообще, ты постоянно строишь из себя умника, но если ты стал на лидера ЗСУ, это не даёт тебе право вот так вот себя вести, и да, ты реально душный, и писать без ошибок научись)
Шановний, я не роблю з себе розумного, я просто знаю закон який потрібно дотримуватися, і все

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
108
Реакції
41
Бали
73
ЗА!!!!
Я вважаю що Артем Таран був найкращий із Генералів ЗСУ якого я знав. Коли Артем Таран був на посаді Генерала ЗСУ він був добрим і ввічливим. І він якісно і зрозуміло оформлював форум. А коли Ілля Хансер став на посаду Генерала ЗСУ тепер не зрозумієш на форумі про ЗСУ де що де система підвищення, як повишатись щоб перевестись якись підрозділ. І ще мені кажеться но я його не зливаю. Він постійно сидить у діскорд спілкування з клановцями. Нооо я тут хз це мій роздум, що Ілля спів-працює з клановцями.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
ЗА!!!!
Я вважаю що Артем Таран був найкращий із Генералів ЗСУ якого я знав. Коли Артем Таран був на посаді Генерала ЗСУ він був добрим і ввічливим. І він якісно і зрозуміло оформлював форум. А коли Ілля Хансер став на посаду Генерала ЗСУ тепер не зрозумієш на форумі про ЗСУ де що де система підвищення, як повишатись щоб перевестись якись підрозділ. І ще мені кажеться но я його не зливаю. Він постійно сидить у діскорд спілкування з клановцями. Нооо я тут хз це мій роздум, що Ілля спів-працює з клановцями.
Коли був Артем Таран була система підвищення в підрозділах, як і в мене

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
108
Реакції
41
Бали
73
в нього хоча би був розділ Система Підвищення а у вас що?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі