Петиція №3 | Про фінансування Сил Спеціальних Операцій в ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
261
Бали
68
Пане Президент Віктор Маретті, я директор підрозділу ССО - Сили Спеціальних операцій . Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Сили Спеціальних операцій , дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми робимо різні спец операції та розвідки на ОТЗ. Наш підрозділ почав активно працювати в ЗСУ та робе дуже багато добрих справ для громадян . Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі
Volkswagen Transporter,
Mercedes-Benz Vito,
Toyota Camry,
Hyundai Sonata та інші схожі транспорті засоби
Також попросимо вас надати підрозділу ССО 6 000 000 гривень для фінансування працівників.

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
Проти. Сили ССО зараз не працюють.

Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
34
Реакції
28
Бали
21
Підтримую.Пояснюю чому,так як нашому підрозділу заборонили проводити розвідку на всих видах ОТЗ то тоді виділіть кошти з бюджету для закупівлі ОТЗ для розвідки.

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48

Віктор Маретті

Поважний гравець
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
69
Реакції
106
Бали
48
Пане Президент Віктор Маретті, я директор підрозділу ССО - Сили Спеціальних операцій . Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Сили Спеціальних операцій , дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми робимо різні спец операції та розвідки на ОТЗ. Наш підрозділ почав активно працювати в ЗСУ та робе дуже багато добрих справ для громадян . Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі
Volkswagen Transporter,
Mercedes-Benz Vito,
Toyota Camry,
Hyundai Sonata та інші схожі транспорті засоби
Також попросимо вас надати підрозділу ССО 6 000 000 гривень для фінансування працівників.
Схвалено! Буде виділено 7.000.000
Підпис Президента України:
1708019632221.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі