Відмовлено Петиція

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

stas.etalon

Новий гравець
Реєстрування
7 Тра 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
6
Мене звуть Стас Пилип , мені 25 років. Я — одинокий батько шістьох дітей, яких змушений виховувати в жахливих умовах. Моя дружина покинула нас, залишивши мене наодинці з горем і важкими обов'язками. Ми живемо в злиднях, ледь зводячи кінці з кінцями. Кожен день я відчуваю, як важко дати дітям хоча б мінімальні умови для життя.

Я працюю на трьох роботах, але цього ледве вистачає, щоб нагодувати дітей і оплатити найнеобхідніше. Ми часто не можемо дозволити собі навіть елементарні речі, не кажучи вже про здорове харчування та освіту. Мої діти ростуть у таких умовах, і мені боляче дивитися, як вони страждають.
Проте я не втрачаю надії. Завдяки моєму фінансовому освіті, я зміг розробити бізнес-план, який потребує фінансування в розмірі 20 мільйонів гривень. Ці кошти дозволять мені реалізувати проект, який принесе значну користь не тільки моїй родині, але й усій країні. Проект здатен створити робочі місця, покращити соціально-економічну ситуацію та підтримати розвиток місцевих громад. Я впевнений, що з вашою допомогою я зможу не лише забезпечити своїх дітей, але й внести свій вклад у процвітання нашої країни.
Я щиро прошу вашої підтримки, оскільки без неї не зможу забезпечити майбутнє своїм дітям і виконати свою частину відповідальності перед суспільством. Кожна ваша інвестиція — це не лише шанс для моєї родини, але й важливий крок для нашої країни.

з повагою, Стас Пилип

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,577
Реакції
1,092
Бали
253
Нейтрально

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,408
Реакції
1,630
Бали
253

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,430
Реакції
1,347
Бали
253
Нейтрально

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
312
Реакції
361
Бали
123
Против! Бо автор скопіював повністю петицію у Павли Макихи!

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
175
Бали
88
Проти, які 20 мільйонів? Держава надає багатодітним сім'ям гроші на усі потреби, якщо недостатньо коштів на трьох працях, знайдіть нову на якій вам будуть видавати стільки грошей скільки вам буде потрібно

Тарас Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Гру 2024
Дописи
201
Реакції
79
Бали
33
Відмовлено! Причина: не має достатньої кількості голосів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі