Розглянуто Петро Понаморенко|Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
607
Реакції
1,115
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Шон Джонсон
2. Нікнейм порушника:Петро Понаморенко
3. Суть скарги: 5.1, 5.8, 5.10, 6.29. Також Захар Петренко: 7.8,5.1, Також хочю зауважити всі співробітники які знаходились на тереторії бункера (Правила держ.орг 2.31)
4. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення: 24.11.2025

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
336
Реакції
268
Бали
123
О, чергова провокація і спроба зливу. Шановний ти же сам до мого співробітника в СБУ підійшов та вимагав щоб він за тобою повторював образливі слова, провокував його та працівників НПУ плюс вів стрім на Тіктоці і відверто знущався в тепер заливаєш скаргу.

Захар Петренко

Прокурор I Центральна Україна [01]
Реєстрування
8 Лют 2024
Дописи
70
Реакції
38
Бали
73
Шановний, згідно пункту правил UKRAINE GTA.
Пункт 7.8: Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені
Я лише вас назвав "Шановний гравець" та спитав чи тут ви? Бо проходили процесуальні дії.
Зауважу, що я не представлявся адміністратором, та нічого не вимагав від вас.

Я згоден, що з моєї сторони було MG та готовний понести покарання!

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,230
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт :

Гравець Шон Джонсон [227322] отримає покарання за Порушення правил Ukraine GTA 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн.

Гравець Петро Пономаренко [211545] отримає покарання за Порушення правил Ukraine GTA 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів, 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин та попередження на посаді лідера.

Гравець Захар Петренко [176474] отримає покарання за Порушення правил Ukraine GTA 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі