Розглянуто Петро Пономаренко порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Бубликов

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
56
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Руслан Бубликов
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я собі їхав по справам після чого бачу радар підхожу до нпушника кажу йому прибрати його бо як адміни казали що радар перед або за мостом ставити неможна після чого він мене просить показати йоу документи я відігрую рп кажу що вони в бардачку він мені каже то що так не працює я йому кажу як я йому начаклую ті документи він мені каже всеодно дати документі після чого він мене бере у кайданки за причиною непідкора хоча я йому казав що документи в бардачку і навіть при ньому його таранила машина він нічого не зробив а просто проігнорив після чого він мене везе до поліції і заодно підозрюється у чітах на відео доказу буде після чого ми приїзжаємо до поліції він мене обшукує видає розшук і як навмисно коли почав вести мене до камери почав повільно ідти та перевіряти други кабінети коли я був у кайданах
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1. Відео с документами
. 2 відео як мене водив по кабінетах біля камери
.
6. Дата порушення: 1.12.2025

Останнє редагування:

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
210
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Руслан Бубликов
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я собі їхав по справам після чого бачу радар підхожу до нпушника кажу йому прибрати його бо як адміни казали що радар перед або за мостом ставити неможна після чого він мене просить показати йоу документи я відігрую рп кажу що вони в бардачку він мені каже то що так не працює я йому кажу як я йому начаклую ті документи він мені каже всеодно дати документі після чого він мене бере у кайданки за причиною непідкора хоча я йому казав що документи в бардачку і навіть при ньому його таранила машина він нічого не зробив а просто проігнорив після чого він мене везе до поліції і заодно підозрюється у чітах на відео доказу буде після чого ми приїзжаємо до поліції він мене обшукує видає розшук і як навмисно коли почав вести мене до камери почав повільно ідти та перевіряти други кабінети коли я був у кайданах
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1. Відео с документами
. 2 відео як мене водив по кабінетах біля камери
.
6. Дата порушення: 1.12.2025
Вітаю, Шановний гравець!
Ретельно оглянувши докази двох сторін виношу, вердикт!
Гравців буде покарано:

Руслан Бубликов (223350)-
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. |
Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.
Алекс Сталкер(215623)-
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. |
Деморган 20 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі