Відмовлено Пешер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
104
Реакції
201
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Арсеній Пешер
  2. Особистий нікнейм:90092
  3. Суть скарги:В судну ноч катався с товаришами та вбивали інших гравців,побачили данного адміністратора який стояв на Евакуаторі і почали його тулити,так як я в дс з друзями звуки гри в мене вимкнені,через деякий проміжок часу адміністратор саджає мене до вязниці чим порушує правила судної ночі і забирає дорогоціний час коли можно порушувати більшість правил.
    Прошу зазначити що коли ми викликали адміністратора і пояснили свої дії тим що судна ніч він відповів що не буде нас випускати і сидіть щоб знали як тулити адміністратора.Хочу зазначити що в правилах судної ночі немає покарання за перешкоду дії адміністрації.
    Прошу вас провести профілактичну бесіду з даним адміністратором та щоб він ще пару разів ознайомився з правила судної ночі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/XfFB8j7T
  5. Дата походження:31.08.2024

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Ви чітко бачили адміністратора з червоним нікнеймом, який перебував на автомобілі евакуатора та надавав допомогу гравцю. Згідно з правилами судної ночі заборонено:
1.1. Порушувати будь-які правила UKRAINE GTA окрім "Положення 6, 8 (окрім зриву знімального процесу) під час івенту; | Згідно з правилами UKRAINE GTA.

Водночас, у пункті 4.6. правил Ukraine GTA "Перешкода роботі адміністрації" чітко зазначено, що заборонено перешкоджати роботі адміністрації сервера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі