Розглянуто Пидозра на Перевишеня Полномочий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
59
Реакції
16
Бали
11
Нікнейм гравця:Сашко Санич
Особистий нікнейм: Артем Кузменко
Суть скарги:Я перебував на Коді 5. Побачивши, що особа біжить до казарми, я помилково вирішив, що Код 5 завершився. Я почав рух, не ввімкнувши мікрофон (без звуку). Коли я біг до казарми, я помітив, що позаду мене біжить ця особа і щось мені говорить.
Я зупинився і ввімкнув мікрофон, після чого почув на свою адресу неадекватну поведінку, а саме вимогу "п#####" (нецензурне слово) на Код 5. Після цього я попросив дотримуватися субординації.
У відповідь ця особа дістала планшет і мовчки винесла мені догану, а потім побігла на Код 5. Я підійшов до неї і запитав, що це було. У відповідь я отримав негативну реакцію та нецензурні висловлювання у мій бік, що було публічним приниженням.
Я не витримав і дістав зброю, але мене вчасно зупинили та одягли кайданки. Після цього мене поставили на Код 5 і знову почали публічно обзивати та принижувати. Я просив мене звільнити, оскільки не мав більше сил це слухати, але отримав відмову.
Прошу допомогти розібратися з цією особою, а саме — перевірити, чи не перевищила вона свої повноваження. Я не стверджую, що я святий, я також вживав нецензурну лексику, але не на її адресу.
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів, оскільки я планую залишатися у ЗСУ (або у фракції) та підвищуватися по службі, але наразі виникли проблеми з Дисциплінарною Справою (ДС). Я хочу залишитися у цій фракції, але не зможу піднятися по кар'єрних сходах через несправедливо виписану догану.
Прошу, щоб ця особа отримала якийсь урок або, якщо це можливо, принесла вибачення.
Дякую за увагу. Сподіваюся, Ви зможете мені в цьому допомогти🤝♥️
Докази (скріншот)
Дата порушення:19.11.2025

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
300
Реакції
215
Бали
88
Веб-сайт
t.me
Вітаю!
Як лідер ЗСУ надаю свою відповідь щодо цієй скарги.
Я запросив докази у мого заступника щодо видачі догани вам. Від себе хочу вибачитись за поведінку полковника і думаю що буде вища міра покарання.
З повагою генерал ЗСУ Віталік Миколенко

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
947
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ. Очікуйте розгляду.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,565
Реакції
1,649
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Гравець 111999 отримає покарання, а саме:

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі